COINTREAU citrus margarita med citronsalt

Din PåSKE COCKTAIL

 

Har du planer om, at påskeferien skal skåles ind med en lækker påskecocktail, så har vi opskriften til dig. Denne friske citron Margarita med et strejf af Campari vil helt sikkert både pryde bordet med de fine farver og pirre ganen. En fin balance mellem det syrlige fra citroner, tilpas sødme og en raffineret afslutning med strejf af det bitre fra Campari og citronsalt.

Perfekt til at skåle på den kommende herlige forårsferie.

 

Ingredienser (1 cocktail)

  • 1 citronbåd
  • 1 cl Campari
  • 5 cl tequila blanco
  • 2,5 cl Cointreau
  • 2,5 cl citronsaft
  • 1,5 cl Shake It Mixer Sugar Cane sirup
  • 1 citronskive
  • Citronsalt (75 g salt blandes med fintrevet skal af ½ økocitron)
  • Isterninger

 

TILBEDREDNING

  • Kør citronbåden rundt på kanten af et whiskyglas og dyp det i citronsaltet, så der kommer en kant.
  • Fyld glasset med isterninger og kom Campari i.
  • Fyld en shaker med isterninger og kom tequila, Cointreau, citronsaft og sugar cane sirup i.
  • Ryst drinken godt sammen og sigt den over i glasset.
  • Pynt med en skive citron.
  • Tip: Du kan bruge rester af citronsalt til at dyppe vagtelæg i som en lækker snack til drinks.

 

GO’ Påske

Gå til huskeliste