Campari negroni glas wide

Negroni

Antal drinks

1
3 cl

Rød/Rosso Vermouth

1 stk

Appelsinskræl

Isterninger

Køb pakken

Campari Negroni pakke

Over 100 års tradition

Lige dele Campari, vermouth og gin udgør komponenterne i den ikoniske, italienske drink, Negroni, i mere end 100 år.

En blanding af Campari, sød vermouth og gin. Hele verden har efterhånden fået smag for den bitre drink, og i dag – over hundrede år efter opfindelsen - tyder intet på, at populariteten er faldende. Tværtimod. En drink-menu verden over uden en Negroni er nærmere undtagelsen end reglen.

Lav Negroni derhjemme

Tryk på videoen og se step-by-step hvordan du gør her

Opskrift - Fremgangsmåde

5 min

Til 1 drink

 1. Vælg et lavt glas (også kaldt et lowball glas)
 2. Fyld glasset med isterninger
 3. Hæld ingredienser i glasset:
  • Campari
  • The Botanist Islay Dry Gin
  • Rød / Rosso Vermouth
 4. Rør let rundt
 5. Klem et stykke appelsinskræl i drinken

Negroni

Alt du skal vide om den ikoniske drink

Oprindeligt stammer den ikoniske drink fra Italien. Den opstod i 1919 i Firenze på Caffé Casoni. En Negroni findes i mange forskellige varianter, men fælles for dem alle er at ingredienserne røres sammen med isterninger i et røreglas og efterfølgende sies over i et glas med en stor isterning.

Negroni er en klassisk drink fra Italien som består af gin, rød vermouth og campari. En ikonisk drink som har eksisteret i mere end 100 år. Det er vigtigt du vælger kvalitet spiritus, når du kaster dig ud i at mikse en negroni ellers kan drinken godt få en meget sprittet smag.

En Negroni er en bitter, stærk og krydret drink, som du skal nyde langsomt. Den er perfekt til dig som elsker stærke drinks og er fremragende at nyde som en aperitif eller efter middagen.

Når du skal vælge den rigtige vermouth til din Negroni er det vigtigt du vælger en som er sød, da den er med til at give den perfekte smagsbalance til drinken. Du skal derfor gå efter en rød vermouth.