Mimosa

Mimosa

Antal drinks

1
6 cl

Friskpresset appelsinjuice

1 skive

Appelsin

Friskpresset appelsinjuice i kombination med champagnens friske bobler, er som skabt til at servere til en brunch, der skal være lidt udover det sædvanlige.

Drinken har desuden fået sit unikke navn, fordi den deler farve med mimosens smukke, gule blomst.

Opskrift - Fremgangsmåde

3 min

Til 1 drink

  1. Nedkøl champagneglas i køleskabet eller fryseren
  2. Hæld ingredienser i champagneglasset:
    • Laurrent-Perrier Champagne
    • Friskpresset appelsinjuice
  3. Pynt med appelsinskive på kanten

Brunch & bobler

Brunch & bobler er et herligt koncept, samtidig med at du kan nyde én eller to drinks før middag med god samvittighed.

Læs mere

Mimosa: Den perfekte brunch drink

Hvis du er vild med champagne og friskpresset appelsinjuice, så er mimosa den helt perfekte drink til din brunch. Få inspiration til hvordan du holder din næste brunch her.

Mimosa er en meget simpel drink som kun indeholder to ingredienser; friskpresset appelsinjuice og mousserende vin. Selvom drinken er ekstrem simpel, så smager den utroligt godt og er en vaskeægte brunchklassiker. Brunch og bobler er et fremragende koncept, som kombinerer en masse lækre, kolde såvel som lune retter, samtidig med at man kan få én eller to drinks før middagen med god samvittighed.

Mimosa består kun af to ingredienser. Derfor er det vigtigt du vælger en fremragende Cava, Prosecco eller champagne. Vi anbefaler at du bruger Laurent-Perrier Cuvée Brut Champagne. Den giver den perfekte balance og friskhed til drinken. Køb den eksklusive champagne Laurent-Perrier Cuvée Brut her. Du kan også godt vælge at bruge en prosecco, dette vil derimod give en anden smagsoplevelse, end hvis du bruger champagne. En god prosecco vil være Cinzano Prosecco, da den har en frisk, brusende og frugtig smag. Køb den online her.

Bellini

Klassisk italiensk cocktail med champagne og fersken

Se opskrift

Kir Royal

Flot og elegant velkomstdrink med bobler.

Se opskrift