Alkoholfri

Shake-It Mixer Rhubarb

Shake-It Mixer® Rhubarb er den naturlige mixer til lækre smagfulde drinks, cocktails og mocktails. Med sin forårs- og sommerfriskhed balanceret med den pikant prikkende syrlige og sødlige rabarber er den ideel til mange cocktails, for eksempel Rhubarb Collins med gin. Alternativt prøv den forfriskende alkoholfri Rhuflower Spritz, der kan bringe sommerfryd til selv den mørkeste vinter. Shake-It Mixers naturlige smag opnås fra udtræk af det bedste fra naturen; frugter, planter, grøntsager eller bær, så den færdige drink fremstår frisk og indbydende. Shake-It Mixer er fremstillet i Danmark siden 2020 og udviklet til drinks i hele verden.

Indhold:

50 cl

Alkohol:

0%

Pris:

59 kr.

1

Ingredienser

Vand, sukker, rabarberjuice fra koncentrat (22%), farvestof: ammonieret sulfiteret karamel. Konserveringsmidler: natrium benzoat & kalium sorbat. Stabilisator: Glycerolestere af fyrreharpiks. Syre: citronsyre, sort gulerodskoncentrat

Næringsindhold per 100 gram

Energi

506 kJ / 119 kcal

Fedt

0 g

- Heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

29 g

- Heraf sukkerarter

29 g

Proteiner

0 g

Salt

0 g

Shake-it Mixer er det nye vidunder

Shake-It Mixers naturlige smag opnås fra udtræk af det bedste fra naturen; frugter, planter, grøntsager eller bær, så den færdige drink fremstår frisk og indbydende. Shake-It Mixer er fremstillet i Danmark siden 2020 og udviklet til drinks i hele verden.

Ved brug som saftevand, fortynd 1:3
Bedst før: se kapsel
Opbevares mørkt og køligt efter åbning

Shake-It Mixer cocktail & drink sirup

Find de lækreste drinksopskrifter med Shake-It Mixer sirup her

Læs mere