7 gode drinksopskrifter med Cointreau

Cointreau Sparkling Cosmopolitan drink 9x16

Cointreau er en kendt og elsket likør med appelsin, der tilføjer en unik og frisk smag til enhver cocktail. Uanset om du er en erfaren bartender eller er nybegynder i at mikse drinks, vil du finde inspiration og spændende opskrifter med den lækre Cointreau her.

Dyk ned i en verden af lækre Cointreau-baserede drinks og opdag nye favoritter, du kan imponere venner og familie med.

1. Cointreau Fizz

Lange solskinsdage og lune aftener på altanen gør underværker. Særligt med en forfriskende og velsmagende Cointreau Fizz i hånden og i selskab med gode venner.

Se opskrift

2. Sparkling Margarita

Denne lækre Sparkling Margarita får den smukkeste farve fra de friske hindbær, som også giver drinken lidt ekstra sødme. Sammen med prosecco giver det den klassiske Margarita et frisk og festligt twist, som fungerer særdeles godt som velkomstdrink.

Se opskrift

3. Sidecar

Sidecar er en ikonisk cocktail, der er blevet serveret i mere end 100 år. Denne simple, men alligevel nuancerede cocktail består af kun tre ingredienser: Cognac, Cointreau og citronsaft. Hertil har vi tilføjet en smule sukkersirup, da det binder cocktailen sammen.

Se opskrift

4. Mai Tai

En Mai Tai er en lækker drink med en blanding af søde, sure og frugtagtige smagsnoter. Den har en behagelig sødme fra rom, der bliver suppleret med en syrlig friskhed fra citrusjuice. Cointreauen tilføjer en frugtig og let bitterhed, der gør drinken forfriskende og eksotisk.

Se opskrift

5. Passion Margarita

Forkæl dig selv med Passion Margarita, en forfriskende sommercocktail, der kombinerer tequila, Cointreau og Shake-It Mixer Passion Fruit. Denne frugtagtige og livlige blanding vækker sanserne og tilføjer en eksplosion af smag til dine sommerfester.

Se opskrift

6. Sparkling Cosmopolitan

Denne lækre Sparkling Cosmopolitan smager helt fantastisk. Sammen med champagne giver det den klassiske Cosmopolitan et friskt og festligt twist, som fungerer særdeles godt som velkomstdrink.

Se opskrift

7. Orange Daiquiri

Prøv denne skønne juleudgave af en daiquiri med Cointreau, rom og appelsinsaft. Hvis du vil gøre drinken ekstra julet, kan du bruge klementinsaft i stedet for appelsinsaft - det vil gøre drinken en smule sødere.

Se opskrift

Uanset om du vil imponere dine gæster ved en festlig lejlighed eller bare gerne vil forkæle dig selv med en skøn drink derhjemme, så er Cointreau en pålidelig og alsidig ingrediens til at mikse skønne og velsmagende drinks.

Husk at du altid kan justere og afprøve forskellige ingredienser i dine drinks, alt efter hvilke smagsnuancer, du foretrækker. På den måde kan du drage inspiration fra vores opskrifter og skabe dine egne signaturcocktails med Cointreau som omdrejningspunkt.