6 velkomstdrinks uden alkohol

Appleberry Mocktail coverbillede

Skal du arrangere en begivenhed eller fejre en helt særlig anledning, og vil du gerne byde dine gæster velkommen med en dejlig, forfriskende velkomstdrink uden alkohol?

Hos shake-it.dk har vi sammensat en række uimodståelige velkomstdrinks uden alkohol (også kaldet Mocktails), der vil imponere selv den største drinksconnaisseur. Drinks uden alkohol behøver nemlig ikke være kedelige. Vi har samlet alt fra læskende drinks med smagsnoter af jordbær, mango og rabarber, så der er noget for enhver smag.

1. Rhuflower Spritz Mocktail

Prøv den forfriskende alkoholfrie Rhuflower Spritz Mocktail med Shake-It mixer Rhubarb, hyldeblomstsaft og danskvand. Denne mocktail er perfekt til sommeraftenerne, hvor du har lyst til en drink, men gerne vil undgå alkoholen.

Se opskrift

2. Rhu & Rose Mocktail

Rhu & Rose Mocktail er et lækkert alkoholfrit alternativ til en sommerdrink. Den ser umådelig smuk ud, og smager fremragende af rabarber. Server den som velkomstdrink til din næste sommerfest.

Se opskrift

Nem at lave

3. Strawberry Sour Mocktail

Server denne lækre drink med jordbær som en velkomstdrink for vennerne før middagen eller til en hver anden festlig begivenhed. Den vil med garanti være et sommerligt og sødt indspark til aftenen.

Se opskrift

4. Appleberry Mocktail

Denne Appleberry Mocktail er en frugtig og forfriskende mocktail, der kombinerer lækre smage af æblesaft og jordbær i en skøn smagsoplevelse. Den er perfekt at nyde før en god middag eller til et større arrangement og er perfekt til dem, der ønsker et alkoholfrit alternativ.

Se opskrift

5. Mango Nojito Mocktail

Ønsker du en lækker og læskende velkomstdrink til sommervarmen, men vil du samtidig gerne undgå alkoholen, så er denne opskrift på Mango Nojito lige noget for dig. Smagen er let og forfriskende, og så er den endda nem at lave til mange gæster!

Se opskrift

6. Strawberry Basil Smash Mocktail

Denne lækre mocktail har en skøn kombination af jordbær og basilikum, der giver den en behagelig balance mellem sødme og mere krydrede smagsnoter. Det er en frugtig drink, der er perfekt som start på en sommerlig anledning.

Se opskrift

Uanset om du skal holde en sommerfest, en firmajulefrokost eller et bryllup, så er der masser af muligheder for at servere lækre velkomstdrinks uden alkohol, der tilfører en ekstra gnist til festlighederne.

Lad dine gæster blive forbløffet og forkælet med disse 6 festlige mocktails, der er perfekte at nyde i godt selskab. Hvis du er blevet inspireret af vores opskrifter, kan du også altid eksperimentere med smage, der passer til dine personlige præferencer og dermed skabe dine helt egne mocktails.

God fornøjelse!