Aperol Spritzglas1 1

Aperol Spritz

Antal drinks

1
3 cl

Danskvand

0,5 skive

Appelsin

Isterninger

Køb pakken

Aperol Spritz pakke m. originale glas

70 cl & 75 cl

Opskriften på den perfekte Aperol Spritz er simpel, og kan huskes som 3-2-1.

Tre dele Prosecco, to dele Aperol og en del danskvand - that's it.

Aperol Spritz er den perfekte aperitif og kan drikkes året rundt. Med sin karakteristiske orange glød, sin bittersøde smag af Aperol med sprudlende prosecco samt et strejf af danskvand, gør det drinken ideel til sociale sammenkomster eller et afslappet øjeblik for dig selv,

Med en alkoholvolumen på 11 %, er Aperol især også velegnet til når der skal vil servere lækre, indbydende drinks, som et alkohol-let (low abv) alternativ til de lidt stærkere drinks og cocktails.

Opskrift - Fremgangsmåde

3 min

Til 1 drink

  1. Fyld isterninger i et vinglas
  2. Tilsæt Cinzano Prosecco
  3. Tilsæt Aperol
  4. Top op med ganske lidt danskvand
  5. Rør let rundt
  6. Pynt med en halv appelsinskive

Lav Aperol Spritz derhjemme

Tryk på videoen og se step-by-step hvordan du laver den derhjemme

Aperol Spritz den perfekte sommerdrink

Findes der noget bedre end en iskold Aperol Spritz? Den perfekte sommerdrink med sin flotte orange farve, forfriskende bobler og en bittersød smag af appelsiner, urter og rabarber.

Den verdensberømte likør, Aperol er oprindeligt fra Italien. De to italienske brødre Luigi og Silvio overtog familiens likørfirma tilbage i 1912. Begge brødre havde en ambition om at lave et nyt produkt, som var en let aperitif likør – heraf opstod Aperol. Efterfølgende blev det hurtigt en yderst populær aperitif i hele Italien og Aperol har sidenhen fundet vej til danskernes hjerter.

Det kommer an på, hvilket glas du vælger. Vælger du at serverer din Aperol Spritz i de unikke aperol glas, så indeholder drinken ca. 210 kcal. Denne drink er oplagt, hvis du gerne vil spare lidt på kalorierne. Du kan med god samvittighed drikke en læskende Aperol Spritz.

For at få den bedste og helt perfekte Aperol Spritz, så er det afgørende hvilken prosecco du vælger. Den skal både være frisk, brusende og frugtig. Derfor egner Cinzano Prosecco sig perfekt til Aperol Spritz. Du kan købe den online her

Aperol Spritz er en forholdsvis bitter drink, hvor appelsinen er den dominerende smag, med undertoner af urter og rabarber. Ved at tilføje prosecco er det med til at give noget tørhed til drinken, samtidig med danskvanden gør drinken læskende og frisk. Dog er blandingsforholdene for en Aperol Spritz ikke ligegyldige. Se opskriften på den perfekte Aperol Spritz højre oppe.

Den klassiske sommerdrink Aperol Spritz består kun af tre ingredienser, men er fuld af smag. Den er hurtig og nem at lave og får dig til at tro, du er på italiensk ferie med sin flotte gyldenorange farve, som ligner en solnedgang. Det er en forholdsvis bitter aperitif, dog giver appelsinerne noget sødme. Ved at tilføre prosecco er det med til at give noget tørhed til drinken, samtidig med danskvanden gør drinken læskende og frisk. For en Aperol Spritz er blandingsforholdene dog ikke ligegyldige. Uanset om du laver den perfekte Aperol Spritz til dig selv eller til dine venner, så smager den helt fantastisk og vil med garanti være et sikkert hit hos dine gæster.

Udforsk vores udvalg af Aperol merchandise

Kom indenfor

Aperol Brandshop