Aperol Aperitivo

Aperol er essensen af den italienske aperitifkultur, hvor man efter arbejde mødes med venner på barer og caféer, nyder lidt mad og lidt at drikke, inden man går hjem. Dette er indbegrebet af ”La Dolce Vita” (Det søde liv), som italienerne er så kendte for. Den flotte, orange farve og den dejlige forfriskende bittersøde smag, der blandt andet stammer fra appelsiner, urter og rabarber, har gjort Aperol til en favorit ikke blot blandt italienerne, men også danskerne har taget Aperol til sig. Aperol Spritz er perfekt som aperitif, velkomstdrink eller cocktail senere på aftenen.

Med denne flaske kan du blande til ca. 11 Aperol Spritz med 6 cl i hver.

Indhold:

70 cl

Alkohol:

11%

Pris:

154,95 kr.

1

Lækker aperitif året rundt

Aperol Spritz er perfekt som aperitif, velkomstdrink eller som en alkohol-let cocktail senere på aftenen. Den store popularitet har gjort Aperol til det mest solgte spiritusmærke i Italien og et af de hurtigst voksende premium spiritusmærker i verden.

To brødre fik en god idé

Aperol blev skabt i 1919 i den norditalienske by Padova af brødrene Silvio og Luigi Barbieri. De fik den revolutionerende idé at skabe den mildeste aperitif nogensinde med en alkoholvolumen på kun 11 %, hvilket gør Aperol velegnet som aperitif og til alkohol-lette drinks og cocktails. Aperol blev snart synonym med ordet ”Spritz”, der oprindeligt refererede til traditionen med at fortynde vin med vand for at lette smagen og mindske alkoholprocenten. Traditionen går tilbage til 1920’erne og kommer fra Aperols hjemegn, Veneto i Norditalien. Her nydes der efter sigende omkring 300.000 Aperol Spritz drinks dagligt – svarende til ca. 200 i minuttet døgnet rundt. Med den flotte orange farve, er Aperol Spritz også en af de drinks, der får flest hashtags på Instagram.

En uforlignelig aperitif

Smagen, som er unik og dejlig forfriskende, er skabt ved hjælp af en perfekt balance mellem udvalgte ingredienser. Aperol minder en lille smule om Campari i både smag og aroma, men Aperol indeholder kun halvt så meget alkohol som Campari og er mere mild i smagen. Opskriften, der ikke er ændret siden 1919, resulterer i en uforlignelig aperitif med en flot og festlig orange farve.

Lækre drinks året rundt

Aperol Spritz kan drikkes året rundt og egner sig rigtig godt, når du vil servere lækre, indbydende og stemningsskabende drinks, der ikke er alt for stærke, for med en alkoholvolumen på 11 % er Aperol et skønt, alkohol-let alternativ til de lidt stærkere drikke. Opskriften på Aperol er hemmelig, men det er stadig den samme originale fra 1919. Det er dog velkendt, at den rige og nuancerede smag bl.a. kommer fra pomerans, sød appelsin, rabarber, urter og kinatræ. Produktionen af Aperol finder sted i den norditalienske by Padova.

Global hjemmeside: https://www.aperol.com/

Aperol Spritz

Italiensk aperitif og storfavorit i hele Danmark.

Se opskrift

Udforsk vores udvalg af Aperol merchandise

Kom indenfor

Aperol Brandshop