Strawberry Daiquri drink

Strawberry Daiquiri

Antal drinks

1

En Strawberry Daiquiri med Shake-It Mixer Strawberry, gør næsten altid din aften mere festlig!

Hvis du er vild med frozen drinks, så er Strawberry Daiquiri lige noget for dig. En sommerlig drink, men kan sagtens nydes hele året rundt. Blandt andet til nytår.

01 /05

Opskrift - Fremgangsmåde

6 min

Til 1 drink

Strawberry Daiquiri en lækker frossen drink

En forfriskende og kølende drink til sommeren

En Strawberry Daiquri er en ikonisk cocktail der oprindeligt stammer fra Cuba. Navnet Daiquiri stammer fra en jernmine i Cuba, hvor den amerikanske mineingeniør Jennings Cox blev krediteret for den populære cocktail. Denne cocktail er ekstrem frisk, læskende og hvem elsker ikke friske danske jordbær?

Nem og hurtig lime juice
I stedet for at bruge friskpresset limesaft, kan du benytte Shake-It Mixer Limejuice. Den er stadigvæk med til at give den syrlige smag uden den overtager smagen i resten af cocktailen. Denne sirup kan nemt bruges i andre cocktails og drinks. Køb Shake-It Mixer Limejuice her.

Her er det vigtigt, at du vælger en hvid rom til din Strawberry Daiquiri. Det er vigtigt at selve alkoholen ikke dominerer alt for meget i selve drinken. Derfor er den hvid rom: ’Ron Matusalem Platino Rom’, et oplagt valg. Denne rom er med til at give en fremragende aroma til drinken. Køb Ron Matusalem Platino Rom her

En Strawberry Daiquri også kendt som Frozen Strawberry Daiquiri skal være frossen. Det er en kølig cocktail, da den indeholder isterninger, som bliver blendet sammen med de andre ingredienser. Hvis du gerne vil have en mere slush ice konsistens, kan du tilføje frosne jordbær. Der findes mange andre cocktails du kan lave frossen. Se blandt andet disse lækre opskrifter her.

Lemon Basil Daiquiri

Frozen drink med smag af basilikum

Se opskrift