Alkoholfri

Shake-It Mixer Lime

Shake-It Mixer Lime er den naturlige mixer til lækre smagfulde drinks, cocktails og mocktails. Lad gæsterne prøve den majestætiske Gimlet med blot gin og Shake-It Mixer Lime eller lok med en forfriskende Radler; en kølig øl med eller uden procenter, der blot hældes i et glas med lidt Shake-It Mixer Lime og is.

Størrelse:

50 cl

Alkohol:

0%

1

Ingredienser

Vand, limesaft fra koncentrat (29%), sukker. Syre: naturlig citrusaroma med andre naturlige aromaer. Konserveringsmidler: natrium benzoat, kalium sorbat og natriummetabisulfit (Sulfit)

Næringsindhold per 100 gram

Energi

522 kJ / 125 kcal

Fedt

0 g

- Heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

30 g

- Heraf sukkerarter

28 g

Proteiner

0

Salt

0,02 g

Shake-it Mixer er det nye vidunder

Shake-It Mixers naturlige smag opnås fra udtræk af det bedste fra naturen; frugter, planter, grøntsager eller bær, så den færdige drink fremstår frisk og indbydende. Shake-It Mixer er fremstillet i Danmark siden 2020 og udviklet til drinks i hele verden.

Ved brug som saftevand, fortynd 1:4
Bedst før: se kapsel
Opbevares mørkt og køligt efter åbning

Dine favoritter hjælper dig hele vejen

Fra dine favoritter kan du lave drinkskort, inkøbssedler og altid få inspiration baseret på dina favorit drinks og produkter.

Gimlet

En klassisk gin drink, til dig som foretrækker at holde det simpelt

Se opskrift

Caipirinha

Forfriskende og lækker brasiliansk drink

Se opskrift

10 lækre drinks med gin

Vi har samlet 10 lækre drinksopskrifter med gin for enhver smag, til dig der står og godt kan bruge lidt inspiration til festen.

Læs mere