Whiskey Sour

Whiskey Sour

Antal drinks

1
3 cl

Friskpresset citronsaft

3 cl

Æggehvide

2 dråbe(r)

Angostura Aromatic Bitter

Isterninger

En perfekt balance mellem syrlighed, sødme, og den runde aroma fra bourbon.

Whiskey Sour er en drink med mere end 150 år på bagen, der især er blevet populær og trendy igen de sidste par år. Drinken er den perfekte sammensætning mellem syrlighed, sødme, og den runde aroma fra bourbon.


Opskrift - Fremgangsmåde

5 min

Til 1 drink

 1. Hæld ingredienser i din shaker uden isterninger:
  • Wild Turkey Bourbon
  • Shake-It Mixer Sugar Cane
  • Angostura bitters
  • Friskpresset citronsaft
  • Æggehvide
 2. Ryst i 30 sekunder
 3. Tilsæt isterninger og ryst igen
 4. Si over et glas med isterninger
 5. Pynt med en skive citron

Whiskey Sour

Alt du skal vide om den trendy cocktail

Nem og hurtig sukkersirup

Sukkersirup er noget der bruges i de fleste cocktails og drinks, da det er med til at give drinken noget sødme. Her er Whiskey Sour ingen undtagelse. Det oplagte valg til en nem og hurtig sukkersirup er den fra Shake-It Mixer Sugar Cane. Den er med til at bringe den naturlige sødme til din drink. Køb Shake-it Mixer Sugar Cane her.

Når du skal mikse den populære og trendy whiskey sour, så smager det bedst med en amerikansk bourbon. En whiskey på amerikansk hedder en bourbon. Et oplagt valg vil være en Wild Turkey Kentucky Straight Bourbon. Det er vigtigt du vælger en whiskey med høj kvalitet, da det vil have betydning for smagen af cocktailen. Whiskeyen skal være med til at give en lækkerhed og en rund smag til cocktailen.

Hvis du gerne vil have det flotte skum på toppen, skal du tilføje pasteuriserede æggehvider. Det diskuteres dog om en cocktail med æggehvider er en Whiskey Sour eller Bonston Sour. Du kan afprøve begge og se hvilken en af dem du bedst kan lide. Hvis du er veganer kan du bruge Aquafaba. Det er vand fra bælgplanter, såsom kikærter, er blevet kogt i.

Ja, det kan du godt. Du kan bruge Aquafaba. Det er kogt vand fra bælgplanter, såsom kikærter.

Top 5 drinks med bourbon

Bourbon smager fantastisk rent, men er også velegnet til drinks og cocktails. Se opskrifterne her.

Læs mere

BESØG SHOPPEN

Alt fra lækre drinkspakker til merchandise fra de fedeste brands som f.eks. Aperol Spritz, Jägermeister, Hendrick's Gin, Campari og Tullamore D.E.W.

Se hele udvalget!