Pink og Bubbly cocktail

Pink & Bubbly

Antal drinks

1
1 cl

Granatæblesaft

4 stk

Hindbær

2 dråbe(r)

Angostura Aromatic Bitter

9 cl

Mousserende tør vin fx Crémant

Isterninger

Citronskal

Pift den klassiske nytårschampagne op, og byd dine gæster velkommen med en Pink & Bubbly med Cointreau og granatæblesaft – nemt, lækkert og festligt!

Pink & Bubbly kan med fordel laves klar inden dine nytårsgæster kommer. Du blander blot alle ingredienserne, på nær den mousserende vin i en kande, så er den lige til at hælde i glas og toppe op med mousserende vin, når i er klar til drinks.

Opskrift - Fremgangsmåde

10 min

Til 1 drink

  1. Hæld ingredienser i shakeren:
    • Cointreau
    • Grantæblesaft
    • tre hindbær
    • Angostura Aromatic Bitter
  2. Brug en muddler til at mose hindbærrene lidt
  3. Fyld isterninger i shakeren
  4. Ryst i 10 sekunder
  5. Si over i et champagne flute
  6. Top med mousserende vin
  7. Pynt med hindbær og citronskal

6 sikre drinks til nytår

Vi har samlet en række drinksopskrifter, så du kan arrangere den helt rigtige nytårsaften. Se dem her.

Læs mere

Sparkling Margarita

Frisk og festlig Margarita med Cointreau, prosecco og hindbær

Se opskrift

Royal Affair

En frisk og boblende drink, med mousserende vin

Se opskrift