Hendrick’s Grand Cabaret - Deliciously fruity, alluringly Hendrick's

Hendricks grand cabaret banner

Forfriskende elegance

Hendrick's Gin mesterdestiller, Lesley Gracie, har længe været pirret af ideen om at eksperimentere med usædvanlige kombinationer af frugtsmag, og alligevel er det første gang, hun er blevet inspireret til at indgyde en sanselig kabaret af stenfrugtsmag i en gin. Resultatet er et dekadent lækkert, fornøjelsessøgende udtryk af Hendricks, der er ideelt til at tilføje en forfriskende elegance til festlige sammenkomster.

En bølge af smag

Hendrick's Grand Cabaret er baseret på den karakteristiske ‘Round House Style’ fremstillet ved nysgerrigt at kombinere 11 botanicals destilleret i to usædvanlige destilliationsapperater og tilføje den lækre duo rose og agurk som en coupe de grâce, men Hendrick's Grand Cabaret tilføjer endnu en bølge af smag med en cabaret af dekadente stenfrugtsmag og søde aromatiske urter.

Hendrick's Grand Cabaret & tonic

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hæld Hendrick's Grand Cabaret Gin i et highball glas med isterninger og top det med tonic. Rør let rundt og pynt med agurkeskiver og nyd en kabaret af smag.

Hendrick's Grand Cabaret Royale

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hæld ingredienserne i et hvidvinsglas med isterninger og top med champagne. Rør let rundt og pynt med agurkeskive og citronskræl.

Hendrick's Grand Cabaret French 75

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tilføj alle ingredienserne til en cocktail shaker sammen med isterninger og ryst indtil det er godt afkølet. Si over et afkølet champagneglas. Pynt med agurkeskiver.