Mount Gay Rum Discovery gaveæske

Mount Gay fremstilles på øen Barbados og er et af de mest berømte romdestillerier i verden. Barbados er ofte krediteret for at være det første land, der fremstillede rom, og Mount Gay er ligeledes det ældste rom brand. Oplev, hvorfor dette destilleri er så specielt med tre forskellige 20 cl flasker af deres signaturrom.

Indhold:

3 stk.

Pris:

499,95 kr.

1

Mount Gay Discovery Gaveæske

Denne gaveæske giver en unik mulighed for at udforske Mount Gay-porteføljen. Mount Gay Eclipse nydes bedst i en Original Rom Punch, hvor Mount Gay Black Barrel er velegnet i mere klassiske cocktails såsom Daiquiris og Old Fashioned, og Mount Gay XO bør nydes rent eller over en stor isterning af kokosvand.

* Mount Gay Eclipse Heritage Blend Rum 20cl, 40% - Mount Gay Eclipse er den perfekte introduktion til Master Blender Trudiann Brankers vision for Mount Gay. Karamelliseret banan, vanilje, brændt sukker, egetræ, forskellige sommer frugter og krydderier giver en fantastisk og alsidige rom, der er ideel til longdrinks og forfriskende cocktails.

* Mount Gay Black Barrel Double Cask Blend Rum 20 cl, 43% - Black Barrel er en rig og kompleks, men samtidig blød og rund rom. Den er først lagret på ex-whisky fade og derefter afsluttet på forkullede ex-bourbon fade. Denne metode frigiver komplekse noter af krydderier, ristet træ, sød karamel, ingefær, kandiserede frugter, litchi og antydninger af røg.

*Mount Gay XO. Triple Cask Blend Rum 20 cl, 43% - Mount Gay XO består af et komplekst blend af specielt udvalgte rom destillate. Rommen er lagret mellem 5 og 17 år på tre forskellige fade: whisky-, bourbon- og cognacfade for at skabe en rund og kompleks spiritus. Mount Gay XO har en flot og balanceret aroma af modne bananer og varme krydderier, med noter af saltet karamel, bagte figner, nellike og mørk chokolade.

6 drinks med rom næsten alle kan lide

Prøv romdrink klassikere som Mojito, Cuba Libre, Mai Tai, Strawberry Daiquiri og Piña Colada.

Læs mere