Smagen af sommer

4 forfriskende margaritas

Cointreau Sommer Margaritas min

Solen skinner, den danske sommer er over os og den skal nydes i fulde drag! Hvorfor ikke gøre det med en forfriskende margarita i hånden?

Margarita er en klassisk sommercocktail og af god grund - med en blanding af Cointreau, tequila og friskpresset limesaft fører den tankerne hen på solrige dage, fest og farver. Den originale opskrift er ikonisk, men drinken kan tvistes på et utal af måder og nydes til enhver lejlighed hele sommeren.

Vi har samlet vores bud på 4 skønne margaritas, som med garanti smager af sommer. Prøv en læskende Strawberry Margarita Cooler i haven, eller server en lækker Sparkling Margarita som velkomstdrink for vennerne.

Watermelon Margarita

Den velsmagende Vandmelon Margarita er den perfekte sommer cocktail, som helt sikkert vil imponere dine gæster både med den flotte røde farve og dens lækre smag. Margarita´en får sin sødme fra vandmelonen og et nip salt i drinken fremhæver smagene. Denne Margarita serveres med myntesukker på kanten, som giver et frisk og sødt pust.

Se opskrift

Strawberry Margarita Cooler

Strawberry Margarita Cooler er en sødere og mildere udgave af den klassiske margarita. Lav den med friske danske jordbær, som netop er i sæson nu, og giver cocktailen en dejlig smag af dansk sommer. Denne cocktail er særligt god, når du skal have mange gæster og kan med fordel serveres i en dispenser. Lav den klar på forhånd – og top op med danskvand lige inden gæsterne kommer.

Se opskrift

Spicy Jalapeno Margarita

Prøv denne friske og spicy udgave af margarita’en med agurk, koriander og chilisalt, som giver et frisk og spicy pust. Server den for dine gæster på terrassen en varm sommerdag – de vil helt sikkert blive imponeret over dine bartender skills.

Se opskrift

Sparkling Margarita

Denne lækre Sparkling Margarita får den smukkeste farve fra de friske hindbær, som også giver drinken lidt ekstra sødme. Sammen med prosecco’en giver det den klassiske margarita et frisk og festlig twist, som fungerer særdeles godt som velkomstdrink til et bryllup eller havefest.

Se opskrift