Limited Edition

Matusalem 23 års Rom gaveæske

Forkæl den du holder af med denne unikke gaveæske. Matusalem Gran Reserva 23 er en premium udgave af Solera lagret rom og anerkendt for dens dejlige blødhed. Den er afbalanceret med spor af honning, vanilje og melasse med en krydret og vedvarende afslutning. Rommen har en duft af banan, kokosnød, ananas, anis og kryddernellikke.

Indhold:

70 cl

Alkohol:

40%

Pris:

579 kr.

1

GAVEN til romelskeren

Original cubansk rom siden 1872

Matusalem rom er grundlagt i 1872 i Santiago de Cuba, og er stadig ejet af den 5. generation af Alvarez familien. På dette tidspunkt blev den hyldet som en af Cubas mest populære drikkevare, men som følge af den cubanske revolution i 1959, blev produktionen flyttet til den Dominikanske Republik, hvor Ron Matusalem stadig produceres i dag.

Specielt for Gran Reserva 23 er, at den har vundet syv priser for dens innovation og excellence. Senest sølv i kategorien for Extra Lagrede Rom ved San Francisco World Spirits Competition 2020.

Matusalems benytter Solera-aldringsmetoden til at skabe den bløde og fine væske. Solera aldringsmetoden er en gammel teknik, som oprindeligt stammer fra aldringsmetoden for spanske brandy og sherry vine, som de senere hen har . Medium ristningen af udvalgte ex-bourbon tønder og rom blanding er nøje overvåget af ”The Master Blender”, en ekstremt vigtig rolle, som har sikret den unikke essens i Matusalem rom siden 1872.