Bliv klar til fest

10 nemme drinks med vodka

COI pomegranate format 16x9

Elsker du også vodka? Det gør vi. Vodka gør det muligt for dig at skabe enhver drikkeoplevelse, du ønsker. Vil du have en syrlig drink? Så er en lækker Cosmopolitan, det rette valg. Foretrækker du en frisk, syrlig og måske en smule sød drink? Prøv den forfriskende Moscow Mule. Skal du have lidt ekstra energi til de sene timer? Så er Espresso Martini et hit. Når du laver drinks med vodka, er det kun fantasien som sætter grænser og vi vil gerne hjælpe dig på vej.

Derfor har vi samlet 10 nemme og lækre drinks med vodka, til dig der godt kunne bruge lidt inspiration til festen eller til det kommende arrangement.

1. Cosmopolitan

En uimodståelig frisk og syrlig cocktail også kendt fra Sex And The City. Cosmopolitan er simpel, elegant og har smuk pink farve. Ønsker du at den skal være mindre syrlig, kan du med fordel tilsætte sukkersirup.

INGREDIENSER

 • 2 cl Cointreau
 • 4 cl SKYY Vodka
 • 4 cl Tranebærjuice
 • 2 cl Friskpresset Limesaft
 • 1 stk. Appelsinskal
 • Isterninger

FREMGANGSMÅDE

Fyld en shaker med is. Tilsæt 2 cl Cointreau, 4 cl SKYY Vodka, 4 cl Tranebærjuice, 2 cl Friskpresset Limesaft.
Ryst i ca. 10 sekunder og si over i et martiniglas. Klem derefter en appelsinskal, så olierne sprøjter ud over drinken og servér.

2. Moscow Mule

En lækker klassisk vodkacocktail, som er nem at lave og er ekstrem forfriskende. Du har sikkert fået Moscow mule serveret i det populære kobberkrus. Hvis du ikke har kobberkrus, så fortvivl ej, opskriften smager godt, uanset hvilket glas du vælger.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld en shaker med is. Tilsæt 2 cl SKYY Vodka og 2 cl Shake-It Mixer Lime, og ryst i ca. 10 sekunder.
Si derefter over i et glas med is, top op med 10 cl Ginger Beer, og server

3. Espresso Martini

Endnu en klassiker. Her får du den lækreste og mest cremede opskrift på en Espresso Martini.. Ikke nok med den smager fantastisk, så sørger den også for lidt ekstra energi til de sene timer.

INGREDIENSER

 • 3 cl SKYY Vodka
 • 3 cl Kahlúa
 • 3 cl Espresso
 • Isterninger

FREMGANGSMÅDE

Fyld en shaker med is. Tilsæt 3 cl SKYY Vodka, 3 cl Kahlúa og 3 cl Espresso. Ryst i ca 5-10 sekunder.
Si over i et afkølet cocktailglas og pynt eventuelt med 3 kaffebønner, der lægges forsigtigt i skummet, så de flyder ovenpå. Server straks.

4. Vodka Ginger

Denne vodkadrink er meget let at lave, da den kun kræver tre ingredienser. Derfor er Vodka Ginger perfekt, hvis du hurtig skal mikse en drink sammen inden gæsterne ankommer.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld et højt glas med is. Tilsæt derefter 4 cl SKYY Vodka og 2 cl Shake-It Mixer Lime.
Top op med 10 cl Ginger Ale. Pynt med en limebåd, frisk mynte og servér.

5. Harvey Wallbanger

En klassisk 70’er vodkadrink, som måske vækker minder frem. Drinken smager herligt af appelsin og har en lettere sødme fra Licor 43. Er du til let og sød drink er Harvey Wallbanger lige noget for dig.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld et højt glas med is. Tilsæt derefter 3 cl SKYY Vodka og 10 cl Appelsinjuice.
Rør rundt, og tilsæt derefter til sidst forsigtigt 1.5 cl Licor 43, og server.
*Du kan hælde Licor 43 over bagsiden af en ske for at sikre at den lægger sig i lag i toppen af drinken.

6. Sex On The Beach

Endnu en ægte klassiker, der er forfriskende og yderst eksotisk. Der er ingen tvivl om Sex on the beach er en drink, som får dig til at længes efter sommer og sol.

INGREDIENSER

 • 5 cl SKYY Vodka
 • 4.5 cl Tranebærjuice
 • 4.5 cl Appelsinjuice
 • 1.5 cl Ferskenlikør
 • 1.5 cl Cremé de Cassis
 • Isterninger

FREMGANGSMÅDE

Fyld en shaker med is. Tilsæt 5 cl SKYY Vodka, 4.5 cl Tranebærjuice, 4.5 cl Appelsinjuice, 1.5 cl Ferskenlikør og 1.5 cl Cremé de Cassis.
Ryst i ca. 10 sekunder, si over et glas med is og server.

*Créme de Cassis er solbærlikør.

7. Bloody Mary

En ikonisk drink, som har en krydret smag, der med garanti vækker dine smagsløg. Samtidig siger rygterne at Bloody Mary er god mod tømmermænd – Det må næsten be- eller afkræftes.

INGREDIENSER

 • 5 cl SKYY Vodka
 • 9 cl Tomatjuice
 • 1 cl Friskpresset Citronsaft
 • 5 ml Worcestershire Sauce
 • 3-5 ml Tabasco Sauce
 • 1/2 tsk salt
 • 1/2 tsk peber
 • 1 stk.Bladselleri
 • Isterninger

FREMGANGSMÅDE

Fyld en shaker med is. Tilsæt 5 cl SKYY Vodka, 9 cl Tomatjuice, 1 cl Friskpresset Citronsaft, 5 ml Worcestershire Sauce, 3-5 ml Tabasco Sauce, 1/2 tsk salt, og 1/2 tsk peber. Ryst forsigtigt i ca. 5 sekunder. Si derefter over i et glas med is, pynt med et stykke bladselleri og servér.
*Bemærk at både Worcestershire Sauce samt Tabasco er i ml og ikke cl. Dvs. ca. 3-5 dråber.

8. White Russian

Denne populære drink har en sød, cremet og lækker smag. Glæd dine gæster med denne klassiker eller overrask dem med White Russians som dessert.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld en shaker med is. Tilsæt 3 cl SKYY Vodka, 3 cl Kahlúa og 3 cl Fløde. Ryst i ca. 5 sekunder. Si over i et lavt glas med is og server.

Har man ikke fløde, eller ønsker man en “lettere” drink, så kan sødmælk også benyttes.
Et alternativt til Kahlúa / kaffelikøren er Licor 43 Baristo.

9. Blue Lagoon

Drinken er kendt for sin sødme og den karakteristiske blå farve. Blue Lagoon er bedre kendt som drinken Isbjørn. Hvis du og vennerne skal holde fest, så er det den helt rette drink.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld et stort glas med is og hæld 4 cl SKYY Vodka og 3 cl Shake-It Mixer Blue Curacao over. Top op med 7 cl Lemon sodavand eller mere efter smag.

10. Brandbil med udrykning

En 90’er klassiker, der er meget nem at lave. Er du og dine venner festglade, så skal I prøve en brandbil med udrykning.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld et højt glas med is. Tilsæt derefter 2 cl Jägermeister, 10 cl Rød Sodavand og 2 cl SKYY Vodka.

Hver drink har blandingsforholdene svarende til 1 drink. Hvis du ønsker at vide hvor meget du skal bruge til flere, så kan du nemt finde dette ved at klikke på drinknavnet, hvorefter du bliver ført til den pågældende drinkside, hvor du nemt kan skrive antallet øverst oppe og se de respektive blandingsforhold. Husk du også kan lave dit eget drinkskort, som er lige til at sende og printe.

BESØG SHOPPEN

Alt fra lækre drinkspakker til merchandise fra de fedeste brands som f.eks. Aperol Spritz, Jägermeister, Hendrick's Gin, Campari og Tullamore D.E.W.

Se hele udvalget!