Hendrick's Gin

Aromaen er stor, intens og med en umiddelbar eksplosion af sprød, citronagtig botanik. En harmonisk balance mellem enebær og koriander og en dyb, overraskende blomsteraroma af violer og roser. Smagen er blød og meget velafbalanceret. Kompleksiteten af aromaen kommer også til udtryk i smagen med citrus, enebær og de karakteristiske noter af rosenblade og agurk.

Med denne flaske kan du blande til ca. 14 Hendrick's Gin & Tonic med 5 cl i hver.

Indhold:

70 cl

Alkohol:

41,4%

Pris:

319,95 kr.

1

Drop citronen, frem med agurken

Det mest oplagte at bruge gin til er Gin & Tonic. Men mikser du sådan en med Hendrick’s Gin, så erstat citronskiven med en skive agurk. Det smager fantastisk og er et dejligt nyt twist til en meget klassisk drik.

Hendrick’s Gin opfordrer i øvrigt til, at man dyrker sine egne agurker, for til en god gin skal der gode agurker. De har derfor søsat World Cucumber Day – International Agurkedag – hvor agurken får masser af opmærksomhed. Den årlige mærkedag er fastsat til den 14. juni. Og hvis du har sået frøene i god tid, er det lige før du kan nå at høste sæsonens første agurk på mærkedagen. Botanisk set er agurk i øvrigt et bær.

Usædvanlig gin fra et usædvanligt sted

Historisk er gin blevet fremstillet i England, men Hendrick’s Gin er en usædvanlig gin. Og derfor bliver den også fremstillet et usædvanligt sted. Det sker i en lille kystby, Girvan, som ligger i Ayrshire i det sydvestlige Skotland. Destilleriet ligger blot 1,5 km fra kysten med udsigt over den mystiske vulkanø, Ailsa Craig og med undtagelse af nogle få suler og søpapegøjer, er denne tillokkende granitjuvel ubeboet, selvom den optræder i mange lokale sagn.

Destilleriets beliggenhed i det lavtliggende område giver adgang til det bløde vand fra det nærliggende Penwhapple vandreservoir, der egner sig perfekt til den herlige Hendrick’s Gin.

Til fremstillingen af Hendrick’s Gin bruges 11 naturlige ingredienser, som kommer fra alle fire verdenshjørner; kvanrod, kommenfrø, kamille, korianderfrø, cubebapeber, hyldeblomst, enebærfrø, citronskal, røllike, appelsinskal og irisrod.

Historien om den mørke flaske

Valget af den mørke, apotekeragtige flaske til Hendrick’s Gin skal findes i Victoriatiden. Dengang valgte apotekerne at opbevare de mest værdifulde væsker i mørke glas, så de var beskyttet mod det ødelæggende sollys. Med tanke på enebærs rolle i medicinen, virkede det passende med en mørk flaske til denne kostbare væske. Mangler du idéer til, hvad du skal stille op med denne skønne, usædvanlige gin, så se opskrifterne herunder. Prøv fx en Cool, Cooler, Cucumber eller en Cucumber Bramble. Det bliver muligvis din første, men ikke sidste drink med Hendrick’s og agurk.

Global hjemmeside: https://www.hendricksgin.com/

Hendrick's Gin & Tonic

Hendrick's gin & tonic med agurk.

Se opskrift

Træd ind i Hendrick's Gin finurlige univers og oplev udvalget af merchandise

Gaveæsker, glas, skænkepropper mm.

Hendrick's Gin Brandshop