Mount Gay Eclipse Rom

I 1650 grundlagde plantageejere, hvad der siden blev Mount Gay sukkerrørsplantage. I Mount Gay Rum er der især fire naturligt forekommende smagsnoter, der er fremtrædende; søde mandler, mokka, vanilje og banan. Dermed adskiller Mount Gay Rum sig ikke bare fra andre rommærker, det er også derfor, at Mount Gay Rums stil er kendetegnet ved aromaer, krop og karakter. Det er således ikke uden grund, at Mount Gay Rum i dag er et af de mest prisvindende rommærker.

Indhold:

70 cl

Alkohol:

40%

Pris:

219,95 kr.

1

Perfekt balance med banan, vanilje og krydret varme

Navnet på Mount Gay Rum-varianten ”Eclipse” refererer til den karakter, krop og aroma som Master Blender, Allen Smith, benytter til at blende alle varianter af Mount Gay Rum. For mange kendere er Eclipse også den rom, som alle rom’er bør måles imod. Eclipse har en brillant gylden ravfarve og en luksuriøs og kompleks aroma, der byder på blomster og frugtige noter af abrikos og banan med strejf af vanilje. Smagen har en diskret røg fra de forkullede, tidligere amerikanske whiskeyfade, som rommen lagres på. Kroppen er medium, varm og med en klar afslutning.

Fra Mount Gay Rum’s dyrebare skatkammer kommer Extra Old, en overdådig blanding af fin, lagret spiritus. Den kunstfærdigt fremstillede rom modnes langsomt i Kentucky-eg som frugten af en enestående, århundreder gammel destillationsproces. Resultatet er et af verdens mest prisvindende romprodukter, en spiritus for de mest krævende kendere. Mount Gay Extra Old er den ægte smag af paradis – fra verdens første og ældste romdestilleri.

Black Barrel er den nyeste rom fra Master Blender Allen Smith. Der er tale om et lille parti af en håndlavet blanding bestående af lagrede destillater, som er destilleret to gange i klarepande, og lagrede destillater fra en destillationssøjle. Ved en proces, der kaldes finishing, lagres den blandede rom derefter en ekstra gang på stærkt forkullede bourbonfade af egetræ. Den unikke proces frigiver krydrede aromaer, som på én gang er afbalancerede og markante.

Mount Gay Rum-varianterne har en utrolig høj grad af alsidighed. Prøv dem med is eller i en Old Fashioned. Eclipse egner sig godt til romcocktails.

Global hjemmeside: https://www.mountgayrum.com/

6 drinks med rom næsten alle kan lide

Prøv romdrink klassikere som Mojito, Cuba Libre, Mai Tai, Strawberry Daiquiri og Piña Colada.

Læs mere

The Old Cuban

En frisk og elegant cocktail, perfekt til en hyggelig aften.

Se opskrift

Top 5 drinks med bourbon

Bourbon smager fantastisk rent, men er også velegnet til drinks og cocktails. Se opskrifterne her.

Læs mere

Dark and Stormy

Dark 'N' Stormy er en lækker og læskende drink med Ginger Beer, limesaft og mørk rom.

Se opskrift

De lækreste whisky drinks med Monkey Shoulder

Top 4 Whisky cocktails med Monkey Shoulder. Se opskrifterne her.

Læs mere