Vil du ha' et Hot Shot?

SIDK Licor43 W43 cover2 min

Det er koldt, mørkt og blæsende udenfor og lige om lidt, i uge 43, skal uret stilles en time tilbage. Men hey - lad glassene klinge og tag et Hot Shot med Skinz og Licor 43!

90erne er lig med Evisu bukser, Titanic og tamagotchi mens der i nattelivet var ét shot – Hot Shottet. I 1983 deltog svenske Bosse Bergström i en kaffe konkurrence i Stockholm med den første version af Hot Shottet og siden tog det alvorlig fart. Ligesom mange andre ikoniske opfindelser fra 1990erne er Hot Shottet stadig elsket på tværs af de nordiske lande, med sine ikoniske lag og fantastiske smag er Hot Shots perfekt til alle fester.

Fun Fact – I Sverige er det et ritual at synge ”Koka kaffe, vispa grädde, hot shot hot shot hot shot” når man tager shottet, lidt ligesom vi synger ”Vi sejled’ op af åen” herhjemme.

Find opskriften samt steder hvor Hot Shot festen foregår i uge 43 nedenfor!

Få den originale opskrift her

Hot Shot opskrift

Ingredienser

  • 2 cl Licor 43
  • 2 cl Varm kaffe
  • 1 spsk. Letpisket flødeskum

Fremgangsmåde

  • Vælg et shotglas
  • Hæld Licor 43 i shotsglasset
  • Hæld forsigtigt kaffen i glasset over bagsinden af en teske, så det bygger lag mellem kaffen og Licor 43
  • Top op med letpisket flødeskum og server straks.

Se hvor festen foregår

Rabalder Bar, Gothersgade 33, 1123 København K

Rabalder Bar er baren, hvor du træder direkte ind i Bedstemors stue, hvor der er plads til en iskold Pilsner med skum på toppen og et let drys af kærlighed. Her skabes rammen om den hjemmelige hygge, hvor du som gæst kan starte din dag med en omgang kalaha eller eftermiddags cocktail fra ‘hjemmebaren’.

Klik her og få flere informationer om Rabalder Bar

Proud Mary Pub, Vesterbrogade 2A, 1620 København

Proud Mary er et moderniseret værtshus med den velkendte, hyggelige atmosfære og en unik sjæl. Proud Mary Pub er din yndlingspub og meget mere! Det er rammerne for et spil med venner, det er fejring af forskellige lejligheder, og det er den summende atmosfære, du ønsker til din aften i byen.

Klik her og få flere informationer om Proud Mary Pub, København

Da Vinci Bar, Gothersgade 19, 1123 København

Da Vinci er lokaliseret midt på Gothersgade i de hyggeligste kælderlokaler, som danner rammerne for en lækker festlig cocktailbar. På Da Vinci er der plads til alle, og du kan både få en hyggelig aften i ren barstemning, men kan du ikke sidde stille, er der også plads til at du kan ramme dansegulvet.

Klik her og få flere informationer om Da Vinci Bar

Bodegaen, Åboulevarden 33, Aarhus.

Bodegaen holder åbent hver evig eneste aften. Her kan du både skyde med dart, tæve din ven i bordfodbold eller sniksnakke natten lang til god musik, du kender – altså alt det, som en bodega skal indeholde. En klassiker i det århusianske natteliv.

Klik her og få flere informationer om Bodegaen

Cafe Guldhornene, Klostergade 28, 8000 Aarhus

Cafe Guldhornene er en festlig bodega, hvor folk mødes til en kold øl og en svingom. Som aftenen skrider frem, samles byens gladeste folk for at feste på god gammeldags manér og for at få en svingom til lyden af gamle danske svingere.

Klik her og få flere informationer om Café Guldhornene

Rabalder Bar, Åboulevarden 21, 8000 Aarhus

Vi sørger for den hyggelige hjemlige følelse udenfor hjemmet. Du kan starte dagen med en forfriskende cocktail med et strejf af mormors kærlighed eller slutte festen med en skarp. Det er stedet, vennerne mødes, røverhistorierne hastigt slynges over baren, og håndbajeren og banko er et fast makkerpar.

Klik her og få flere informationer om Rabalder Bar

Proud Mary Pub, Jomfru Ane Gade 6, 9000 Aalborg

I løbet af dagen, er der blandt andet er mulighed for at nyde klassiske pubmåltider, se sport på skærmene og få en fyraftensøl hen på eftermiddagen. Hen på de senere timer er Proud Mary garant for en god fest, med DJ der forstår at spille alt din yndlings musik.

Klik her og få flere informationer om Proud Mary Pub, Aalborg

Sharks Pool House, Klostervej 3, 5000 Odense C

Sharks Pool House er stedet, hvor man mødes lige fra et stille slag pool og en cola mandag eftermiddag - til en fest med venner og kolleger i weekenden.

Klik her og få flere informationer om Sharks Pool House

Top 10 shot opskrifter

Sæt gang i din næste i festen med disse shots opskrifter.

Læs mere