Vil du ha' et Hot Shot?

SIDK Licor43 W43 cover2 min

Det er koldt, mørkt og blæsende udenfor og lige om lidt, i uge 43, skal uret stilles en time tilbage. Men hey - lad glassene klinge og tag et Hot Shot med Skinz og Licor 43!

90erne er lig med Evisu bukser, Titanic og tamagotchi mens der i nattelivet var ét shot – Hot Shottet. I 1983 deltog svenske Bosse Bergström i en kaffe konkurrence i Stockholm med den første version af Hot Shottet og siden tog det alvorlig fart. Ligesom mange andre ikoniske opfindelser fra 1990erne er Hot Shottet stadig elsket på tværs af de nordiske lande, med sine ikoniske lag og fantastiske smag er Hot Shots perfekt til alle fester.

Fun Fact – I Sverige er det et ritual at synge ”Koka kaffe, vispa grädde, hot shot hot shot hot shot” når man tager shottet, lidt ligesom vi synger ”Vi sejled’ op af åen” herhjemme.

Find opskriften samt steder hvor Hot Shot festen foregår i uge 43 nedenfor!

Få den originale opskrift her

Hot Shot opskrift

Ingredienser

  • 2 cl Licor 43
  • 2 cl Varm kaffe
  • 1 spsk. Letpisket flødeskum

Fremgangsmåde

  • Vælg et shotglas
  • Hæld Licor 43 i shotsglasset
  • Hæld forsigtigt kaffen i glasset over bagsinden af en teske, så det bygger lag mellem kaffen og Licor 43
  • Top op med letpisket flødeskum og server straks.

Se hvor festen foregår

Rhino Bar, Nørregade 38, 1165 København​

Rhino bar er Nørregades hyggelige cocktail bodega. Her får du det bedste fra begge verdener: Du får cocktails af kvalitet, samtidig med du sidder i lækre hyggelige omgivelser.

Klik her og få flere informationer om Rhino bar

Da Vinci Bar, Gothersgade 19, 1123 København

Da Vinci er lokaliseret midt på Gothersgade i de hyggeligste kælderlokaler, som danner rammerne for en lækker festlig cocktailbar. På Da Vinci er der plads til alle, og du kan både få en hyggelig aften i ren barstemning, men kan du ikke sidde stille, er der også plads til at du kan ramme dansegulvet.

Klik her og få flere informationer om Da Vinci Bar

Rabalder Bar, Gothersgade 33, 1123 København K

Rabalder Bar er baren, hvor du træder direkte ind i Bedstemors stue, hvor der er plads til en iskold Pilsner med skum på toppen og et let drys af kærlighed. Her skabes rammen om den hjemmelige hygge, hvor du som gæst kan starte din dag med en omgang kalaha eller eftermiddags cocktail fra ‘hjemmebaren’.

Klik her og få flere informationer om Rabalder Bar

Zwei Grosse Bier Bar Aalborg, Jomfru Ane Gade 10, 9000 Aalborg

Zwei Grosse Bier Bar Aalborg er Jomfru Ane Gades bedste afterski bar. På vores terrasse kan du nyde en iskold fadøl, du kan låne spil i baren og sømblokken står altid klar! Vi elsker at lege med jer!

Klik her og få flere informationer om Zwei Grosse Bier Bar

Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense

Storms Pakhus er Fyns største street food marked med 18 madboder, 6 barer og ca. 300 årlige events. Der er garanti for god stemning og noget for enhver smag!

Klik her og få flere informationer om Storms Pakhus

Top 10 shot opskrifter

Sæt gang i din næste i festen med disse shots opskrifter.

Læs mere