Tilsæt en smule HENDRICK'S til din højtid

Hendricks coverbillede 3

Hendrick's er en højst usædvanlig gin, destilleret på elleve af de fineste botanicals der findes. Den mærkværdige og vidunderlige indgydelse af de pureste roser og agurk ophøjer vores spiritus til en umådeligt blød og særpræget gin med en enestående og afbalanceret smag.

Nu har du mulighed for at købe et af de yderst begrænsede antal Hendrick’s te sæt, der er tilgængelige på verdensplan i 2022.

Sættet inkluderer 1 x 70 cl Hendrick’s Gin, en tekande og 6 kopper med tilhørende underkopper. Det hele leveres i en fantastisk opbevaringsæske.

Hendrick's cocktailopskrifter til festlige frivoliteter, sæsonbetonede soireer og jordiske julelege. Du vil blive en uendeligt bedre vært end du forestiller dig, selvom du allerede mener, at du er den mest fantastiske vært i universet.

Her får du den sublimt simple teknik, som kræves for at skabe den eksplosivt lækre Hendrick's Gin French 75.

French 75 opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tilføj Hendrick's Gin, friskpresset citronsaft, sukkersirup og isterninger til en cocktail shaker. Ryst grundigt. Si derefter indholdet over i et et højt champagneglas og top op med champagne.

Kreere den perfekte Hendrick's Gin & tonic.

Hendrick's & tonic opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kombiner alle ingredienser i et højt glas (highball glas) fyldt med isterninger. Rør let rundt og pynt med tre tynde skiver agurk.

Omfavn den skjulte magi fra æblehaven med en Hendrick's Hot Spiced Apple cocktail.

Hot Spiced Apple

Ingredienser

  • 15 cl Hendrick's Gin
  • 750 ml Æblejuice
  • 2 Kryddernelliker
  • 2 Knuste kardemomme kapsler
  • 2 Stjerneanis
  • Et par enebær
  • 1 Skive appelsinskal
  • 3 Skiver frisk æble
  • 1 Muskatnød

Fremgangsmåde

Lad æblejuicen simre med krydderierne og appelsinskallen i en gryde efter behov og tilsæt efterfølgende Hendrick's Gin. Server i din yndlingstekop og pynt med tre skiver frisk æble og revet muskatnød.

Hold modernitetens kulde fra døren med Hendrick's Hot Gin Old Fashioned.

Hot Gin Old Fashioned

Ingredienser

Fremgangsmåde

Varm forsigtigt Hendrick's Gin, sukkersirup og Angostura Orange Bitters op i en gryde. Tilsæt efterfølgende det kogende vand. Server i et tinkurs eller din yndlingstekop og pynt med en appelsin.

10 lækre drinks med gin

Vi har samlet 10 lækre drinksopskrifter med gin for enhver smag, til dig der står og godt kan bruge lidt inspiration til festen.

Læs mere