Gin Hass

Gin Hass

Antal drinks

1
1 cl

Friskpresset limesaft

10 cl

Lemon sodavand

1 skive

Citron

2 stk

Mynteblade

Isterninger

Køb pakken

Gin Mango drinkspakke (til ca. 15 drinks)

Ca. 15 drinks

Utrolig frisk drink, med smag af lemon og mango.

Drinken der har taget Danmark med storm. Oprindeligt fra Odense af bartenderen Kim Hass. Utrolig nem at lave og mindst lige så velsmagende. Fungerer hele året til alle slags festlige begivenheder.

Opskrift - Fremgangsmåde

5 min

Til 1 drink

 1. Vælg et lavt glas (også kaldt et lowball glas)
 2. Fyld glasset med isterninger
 3. Hæld ingredienser i glasset:
  • Hendrick's Gin
  • Lemon Sodavand
  • Friskpresset limesaft
 4. Top op med Shake-It Mixer Mango
 5. Pynt med lidt mynte og en skive citron

Gin Hass

Alt du skal vide om den populære drink

Gin hass er en utrolig frisk og læskende drink. Den har både sødme fra mango og en friskhed fra friskpresset lime og lemon sodavand. Den helt perfekte kombination. Hvis du ikke har prøvet Gin hass drinken, så har du en fantastisk smagsoplevelse til gode.

Det er vigtigt du vælger en klassisk gin. Dette kan blandt andet være den eksklusive og gode Hendrick’s gin, den fortryllende og luksuriøse gin fra The Botanist eller den budgetvenlige gin fra Finsbury. Her skal du prøve dig frem og eksperimentere med både billige og dyre gin og på den måde finder du den helt rigtige gin til din Gin Hass. Se vores udvalg af gin i webshoppen.

Gin Hass er opfundet af bartender Kim Hass på natklubben ’The Gym’ i Odense. Siden da har den været ekstrem populær og det forstår vi godt. Den kan nydes til mange forskellige lejligheder både på natklubben, hjemme på terrassen eller i sofaen sammen med dine gode venner.

En lækker mangosirup til Gin Hass er Shake-It Mixer Mango. Den har en eksotisk smag af mango, en sødme og en let syrlighed. Køb den lækre sirup fra Shake-It Mixer Mango. Vil du lave den originale Gin Hass, så skal du bruge Kim Hass egen mangosirup.

10 lækre drinks med gin

Vi har samlet 10 lækre drinksopskrifter med gin for enhver smag, til dig der står og godt kan bruge lidt inspiration til festen.

Læs mere