Nytårsdrinks og cocktails - 12 sikre drinks til nytår

Fest

Ingen nytårsaften er komplet uden de rette nytårsdrinks og cocktails. Dog er nytårsaften også ensbetydende med travlhed i køkkenet. Derfor skal nytårsdrinks helst være relativt nemme og hurtige at servere.

Hos shake-it.dk har vi samlet en liste over 12 nemme og lækre nytårsdrinks og cocktails, som du kan glæde dine gæster med.

Champagne Cocktail

En Champagne Cocktail er altid oplagt at servere nytårsaften, hvad enten det er som en velkomstdrink eller til midnat.

Det er en festlig og elegant cocktail med et twist. Den er også utroligt nem at mikse. Server din Champagne Cocktail i et højt champagneglas.


Se opskrift

Daiquiri Timian

Daiquiri Timian er en lækker forfriskende cocktail, som er dejlig nem at mikse. Timianen giver cocktailen et lækkert twist, som gør, at den også sagtens kan nydes under middagen.

Daiquiri Timian serveres i et bredt cocktailglas eller et martiniglas. Pynt med en kvist timian.

Se opskrift

Aperol Spritz

Aperol Spritz er en klassiker, som ofte drikkes som en aperitif. Grundet dens friskhed og lethed er den dog også dejlig at nyde om aftenen.

Cocktailen serveres i et vinglas med en skive appelsin som garnish.

Se opskrift

Gin Mango

Hvis du mangler et mere spændende og eksotisk alternativ til en Gin & Tonic, kan du prøve en Gin Mango. Det er en lækker forfriskende cocktail, som er nem at mikse.

Gin Mango serveres i et højt glas og pyntes med nogle skiver mango eller mynte.

Se opskrift

Bramble

Et andet lækkert alternativ til den klassiske Gin & Tonic er en Bramble. Det er en skøn cocktail med en dejlig dybde takket være brombærlikøren, som er i. Det giver samtidig cocktailen en helt perfekt balance mellem det sure og søde.

Server din Bramble i et cocktailglas og pynt eventuelt med nogle brombær.

Se opskrift

Dark 'N' Stormy

En Dark ‘N’ Stormy er en frisk, læskende og krydret drik, som har en dejlig dybde fra den mørke rom. Det er en cocktail, som nydes bedst efter middagen.

Dark ‘N’ Stormy serveres i et cocktailglas og pyntes med limebåde.

Se opskrift

Strawberry Daiquiri

Hvis du er vild med frozen drinks, så er Strawberry Daiquiri bestemt det rette valg. Det er en cocktail, som ofte nydes om sommeren, men den smager fantastisk hele året rundt. Blandt andet også til nytår.

Denne friske og festlige cocktail serveres i et vinglas og pyntes gerne med jordbær.

Se opskrift

Cosmopolitan

Cosmopolitan er en lækker cocktail, som både er stærk og blød på samme tid. Den er både forfriskende og tørstslukkende takket være syrligheden fra tranebær og citronjuice.

Se opskrift

Espresso Martini

En Espresso Martini er en klassiker, som nydes bedst efter middagen. Den er dejlig kølig, og kaffen giver samtidig en opkvikkende effekt, hvilket er ideelt efter en stor lækker middag.

Det er en cocktail, som er let at mikse. Server din Espresso Martini i et martiniglas og pynt med tre kaffebønner for et flot finish.

Se opskrift

Brandbil

Der er ikke tale om en rigtig fest uden en Brandbil. Brandbilen er en all time favorit, og den har været en klassiker siden 1980’erne. Den søde røde sodavand komplimenterer den mere krydrede lakridssmag fra Jägermeister.

En Brandbil har en utroligt flot rød farve, og så er den utrolig nem at mikse.

Se opskrift

Appleberry Mocktail (Alkoholfri)

Appleberry Mocktail er en lækker alkoholfri cocktail. Den er utroligt forfriskende og læskende med en dejlig smag af æble, jordbær og mynte. Denne mocktail er også nem at mikse, og kan nydes af alle.

Se opskrift

Nem at lave

Shirley Temple (Alkoholfri)

En anden lækker alkoholfri cocktail er den klassiske Shirley Temple, som er opkaldt efter den verdenskendte barnestjerne. Denne ‘cocktail’ har en sød smag, og den er derfor også et hit blandt børn, som gerne vil deltage i festlighederne.

Du kan nemt justere mængden af Shake-It Mixer Grenadine, så den passer til, hvor sød du gerne vil have din drink.

Se opskrift

Mangler du også inspiration til velkomstdrinks til nytårsaften?

Mangler du også inspiration til velkomstdrinks til nytårsaften? Velkomstdrinks er en fantastisk måde at byde sine gæster velkommen på, og så skaber det et godt samlingspunkt for aftenen.

Se vores liste over velkomstdrinks til nytår her.

6 sikre drinks til nytår

Vi har samlet en række drinksopskrifter, så du kan arrangere den helt rigtige nytårsaften. Se dem her.

Læs mere