Den klassiske Sidecar og to skønne efterårsudgaver af opskriften

Sidecar Cocktail format 16x9

Sidecar er en kompleks og elegant cocktail klassiker, der laves på cognac, Cointreau og friskpresset citronsaft. Den ikoniske Sidecar cocktail kan spores helt tilbage til 1920´erne. Selve cocktailens oprindelsen diskuteres stadig den dag i dag, særligt i London og Paris, hvor man begge steder mener at drinken blev opfundet. Dog er der enighed omkring navnet, nemlig at cocktailen er opkaldt efter en sidevogn til en motorcykel. Selvom Sidecar er en klassisk cocktail og opskriften ikonisk, så kan Sidecar tvists på et utal af måder og nydes til enhver lejlighed hele året. Nedenfor finder du opskriften på den klassiske Sidecar samt to skønne efterårsudgaver af opskriften.

Prøv den ikoniske Sidecar lavet på Rémy Martin cognac, Cointreau og friskpresset citron.

Sidecar er en ikonisk cocktail, der er blevet serveret i mere end 100 år. Denne simple, men alligevel nuanceret, cocktail består af kun tre ingredienser: Cognac, Cointreau og citronsaft. Hertil har vi tilføjet en smule sukkersirup, da det binder cocktailen sammen.

Se opskrift

Hvad luner mere på en kold efterårsdag end en cocktail med varme krydderier? Prøv en Chai Spice Sidecar med Rémy Martin cognac, Cointreau og nøddeolie.

Server denne lækre Chai Spice Sidecar med Rémy Martin cognac, kanel, nellike og nøddeolie, som ikke alene er en utrolig smuk cocktail, men som også smager helt vidunderligt. Denne cocktail tager lidt tid at lave, men vi lover dig, den er dét hele værd.

Se opskrift

Mangler du en skøn efterårscocktail? Prøv en Spicy Sidecar med Rémy Martin cognac, Cointreau, kanel og muskatnød.

Spice it up! Kombinationen af Rémy Martin cognac, Cointreau, frisk citronsaft samt muskatnød og kanel, gør denne efterårscocktail unik og yderst velsmagende. Nyd en Spicy Sidecar en kold og mørk efterårsdag.

Se opskrift

Cocktailen “Sidecar” fylder 100 år - og du er inviteret

Sidecar er en kompleks og elegant cocktail klassiker, der nu runder 100 år. Få opskriften her.

Læs mere