Jägermeister Mini Meisters

Den berømte tyske bitter, som så dagens lys for første gang i 1935 og stadig med samme uændrede hemmelige opskrift, er blandt verdens mest succesrige spiritusmærker. Jägermeister består af 56 nøje udvalgte urter, krydderier, rødder og frugter mv. fra hele verden. Jägermeister lagres på egetræsfade i 12 måneder, hvilket er med til at skabe den udsøgte, komplekse og særdeles afbalancerede smag. I den ikoniske, firkantede flaske Jägermeister vil man opdage dufte af citrus, ingefær, stjerne anis og en blid, behagelig bitterhed af urter. Utrolig mange anvendelsesmuligheder til drinks.

Indhold:

9 x 2 cl

Alkohol:

35%

Pris:

144,95 kr.

1

Et iskoldt shot. Sådan kender de fleste Jägermeister

Smagen af Jägermeister er mørk, kompleks og umiskendelig, og baseret på en hemmelig opskrift er Jägermeister gennemsyret af mystik. Det er dog ingen hemmelighed, at bitteren bliver fremstillet på basis af 56 urter, krydderier, blomster, rødder og frugter af bedste kvalitet fra hele verden. Tilsammen tilfører de følgende ingredienser fem forskellige smagsnuancer til den berømte bitter.

Mørk, kompleks og Mystisk
Smagen af Jägermeister er mørk, kompleks og umiskendelig, og baseret på en hemmelig opskrift er Jägermeister gennemsyret af mystik. Det er dog ingen hemmelighed, at bitteren bliver fremstillet på basis af 56 urter, krydderier, blomster, rødder og frugter af bedste kvalitet fra hele verden. Tilsammen tilfører de følgende ingredienser fem forskellige smagsnuancer til den berømte bitter.
• Sjerneanis, kardemomme og lakridsrod tilfører sødme
• Pomerans og chiretta (der smager af tonic) tilfører bitterhed
• Skal af appelsin tilfører frugtighed og citrussmag
• Ingefær og galangarod (også kendt som Thailandsk ingefær) tilfører en kraftig og lidt jordagtig smag
• Kryddernellike, muskatblomme og kardemomme tilfører en sød duft af krydderurter

Det er således en meget kompleks smagspalette, der gør Jägermeister til en unik spiritus ulig nogen anden.

Flere hundrede kvalitetscheck
Produktionen af Jägermeister begynder ved at dele de førnævnte 56 ingredienser i fire. Herefter udblødes de i stærk alkohol, så smagsegenskaberne trækkes ud. De fire koncentrater, som har en alkoholstyrke på knap 70%, blandes og lagres herefter på store egetræsfade i mindst 12 måneder, for først derefter opnås den helt perfekte kvalitet. Efter lagringen tilsættes yderligere alkohol, vand, samt karamelliseret og flydende sukker. Først da er Jägermeister færdigproduceret og klar til at blive tappet på de mange forskellige flaskestørrelser. I løbet af produktionen, der den dag i dag stadig finder sted i Wolfenbüttel, foretages der intet mindre end 383 kvalitetskontroller for at sikre, at hver flaske der forlader produktionen smager som den, Curt Mast skabte.

Ikke bare et shot
Udover at nyde Jägermeister som et iskoldt shot, så prøv den i drinks. Den egner sig rigtig godt til mange forskellige drinks, som er ret lette at lave. Prøv fx en Brandbil med rød sodavand, en Jäger Soldat med Shake-It Mixer Lime og grøn sodavand eller en Bloody Jäger, som er en bitterversion af en Bloody Mary med tomatjuice. Find alle opskrifterne med Jägermeister forneden.

Iskoldt Jägermeister shot

Det klassiske iskolde Jägermeister shot

Se opskrift

Dyk ned i udvalget af Jägermeister merchandise

Kom indenfor

Jägermeister Brandshop