Mojito

Mojito

Antal drinks

1
2 cl

Friskpresset limesaft

6 cl

Danskvand

10 stk

Mynteblade

2 stk

Limebåd

Isterninger

Sommer og sol! Prøv en Mojito med hvid rom, friskpresset lime og Shake-It Mixer Sugar Cane.

Mojito er en af verdens mest populære cocktail. Den smagen af sommer og fører tankerne hen på sol, palmer og siesta på kridhvide sandstrande.

01 /07

Opskrift - Fremgangsmåde

6 min

Til 1 drink

Mojito: Den lækre forfriskende sommerdrink

Den forfriskende, læskende og populære cocktail Mojito er en verdenskendt klassiker. Hvis du ikke har prøvet den endnu, så skal du uden tvivl prøve at servere den for dine venner.

Det vigtigst er at du benytter en hvid rom til din Mojito. Det er vigtigt at selve alkoholen ikke dominerer for meget i selve drinken. Derfor er den hvid rom: ’Ron Matusalem Platino Rom’, et oplagt valg. Derudover giver rommen også den helt rigtige aroma til drinken. Køb Ron Matusalem Platino Rom Køb Ron Matusalem Platino Rom her

Der findes forskellige sortér af mynte. Den bedste mynte til Mojito er ’Spearmint’. Bladende er større samtidig med den har en mild smag, hvilket gør den perfekt til Mojito. Du kan ofte finde denne mynte i dit lokale supermarked.

Udover begge cocktails er utrolige friske og læskende, så er den eneste ingrediens Cosmopolitan og Mojito har til fælles er at begge drinks indeholder friskpresset limesaft.

Oprindeligt stammer Mojito cocktailen fra Cuba. Det var en engelsk opdagelsesrejsende Sir Francis Drake, der tilbage i 1586 opdaget sammensætningen af ingredienserne, hvor den efterfølgende fik navnet Mojito. Cocktailen har friske smagsnuancer, som blandt andet kommer fra mynten og den friskpresset limesaft. Det er den perfekte cocktail på en varm sommerdag eller aften. Den populære drink kan fås i utallige varianter. Prøv blandt andet en Strawberry Moijto cocktail.

Lækre drinksopskrifter med Verano Gin

Verano Gin er perfekt til deling med vennerne. Gør som sydpå og mix en kande, som kan nydes i en afslappet stund.

Læs mere

Moscow Mule

Frisk og syrlig drink med vodka, lime og ginger beer

Se opskrift

SLUSH ICE-opskrifter med alkohol

Lækre, forfriskende og ekstra festlige SLUSH ICE opskrifter til din næste fest.

Læs mere