Drinks med tequila

6 Drinks med tequila som smager godt

Sierra Paloma Hero 16:9

Selvom vi i Danmark mest har tradition for at drikke Tequila som shot når der er mest gang i festen, så kan disse gyldne dråber også nydes i rigtig mange lækre cocktails.

Paloma

En frisk og lækker tequila cocktail med pink grapefrugt sodavand.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld et glas med is og hæld 4 cl Sierra Tequila Blanco i. Tilsæt derefter en saften fra en limebåd ned i glasset, og top op med pink grapefrugt sodavand. Pynt med en skive grapefrugt.

Tequila Sunrise

En af de helt simple klassikere - en drink der både kan nydes en hed sommerdag ved poolen, derhjemme til forfesten, eller i baren ved siden af dansegulvet.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld et højt glas op med is. Tilsæt tequila og Appelsinjuice. Hæld til sidst forsigtigt 1 cl grenadine i toppen af drinken. Pynt med en skive appelsin

El Diablo

En frisk og lækker tequila drink med ginger beer.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld et højt glas godt op med is. Hæld herefter tequila, friskpresset limesaft, ginger beer i, og tilføj til sidst Creme de cassis (solbærlikør), så det fordeler sig ned i drinken. Pynt toppen med en limebåd.

Margarita

Denne klassiske cocktail består som udgangspunkt af tequila, Cointreau, og limesaft, hvilket gør den til en frisk og syrlig cocktail, der egner sig særlig godt til fest såvel som hygge. Det er en cocktail som laves i en shaker fyldt med is, og serveres efterfølgende i et glas uden is. Nogen foretrækker også at give kanten af glasset en saltkant.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld først en shaker med is. Tilsæt herefter tequila, cointreau og friskpresset limesaft. Ryst blanding kraftigt i godt 10 sekunder og si over i et afkølet glas. Pynt med en skive lime og salt på kanten.

Jalisco Espresso Martini

Prøv et mexicansk take på den klassiske Espresso Martini

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Fyld først en shaker med is. Hæld alle ingredienser i og ryst godt til i ca. 10 sekunder. Si herefter over i et afkølet cocktailglas og pynt med et par kaffebønner.

Tequila Slammer

Okay, denne her er godt nok ikke en drink, men den er lidt sjovere og smager også lidt bedre for mange end et typisk shot rent tequila. Perfekt til hvis der skal gang i festen, og du ikke lige føler for at drikke tequila shots rent som man typisk gør. Denne drink, eller nærmere shot, med lemon sodavand og tequila har navnet fra måden man typisk drikker den på, nemlig ved at presse håndfladen ned over glasset, for så at banke den ned i bordet og drikke den i en tår.

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅDE

Hæld Tequila i et rocks glas (lavt bredt glas) og tilsæt derefter lemon sodavand.