Finsbury Wild Strawberry Gin

Finsbury Wild Strawberry kombinerer sødmen fra friskplukkede jordbær med røde bær og har en harmonisk eftersmag af enebær og citrus.

Indhold:

70 cl

Alkohol:

37,5%

Pris:

109,95 kr.

1

En lyserød nyhed

Gin er en af de mest populære spiritusser i verden. Finsbury Wild Strawberry er den perfekte gin til drinks og cocktail. Ginnen har noter af sødme, friske jordbær og røde bær.

Opskrift hemmelig i mere en 250 år

Finsbury Dry Gin er kendt verden over og lige siden Joseph Bishop grundlagde Finsbury Distillery i 1740. Ikke overraskende, for Bishops forfædre var også i spiritusbranchen, og en masse af deres erfaring var gået i arv til den unge entrepreneur. På samme måde som Finsbury Distillery og kvalitet går hånd i hånd, er navnet Finsbury uløseligt forbundet med London. Den engelske hovedstad har gader, pladser, parker og pubber, der bærer det stolte navn. I omkring 100 år lå Bishop-familiens destilleri på hjørnet af Ropemaker Street og Finsbury Street i den nordlige del af det indre London, før det flyttede til Moreland Street i den østlige del af byen. Bishop-familien var involveret i virksomheden frem til 1950’erne og familiens oprindelige opskrift, der er en velbevogtet hemmelighed, er uændret gået i arv gennem generationer.

En klassiker

Der findes stort set ikke en bar, der ikke indeholder en flaske gin. Og gin bruges da også til en af de mest udbredte drinkklassikere i verden – Gin Tonic. Er man i tvivl, kan man følge denne eller prøve sig frem til det blandingsforhold, man foretrækker. Sørg gerne for at have friske isterninger og prøv også nogle af de mange forskellige slags tonic, der er kommet på markedet gennem de senere år. Hvem ved. Hvis det engang var din favorit, skal den måske have et velfortjent come back.

Ginnen stod i medicinskabet

I gamle dage, som i dette tilfælde er 1600-tallet, stod ginflaskerne i medicinskabet. Det var nemlig en hollandsk læge, der oprindeligt blandede alkohol med enebær mod nyresmerter. En i øvrigt effektiv behandling. Det var engelske sømænd, der bragte den med hjem til England, hvor den sidenhen blev udviklet til den drik, vi kender i dag. I midten af 1700-tallet blev der i øvrigt fremstillet seks gange så meget gin som øl, og Londons indbyggere drak 1 liter om ugen.

Ordet gin stammer i øvrigt fra det franske ord for enebær – genévrier – men er i årenes løb blevet forkortet til gin. Det kan alle udtale.

Få mere information om brandet her

10 lækre drinks med gin

Vi har samlet 10 lækre drinksopskrifter med gin for enhver smag, til dig der står og godt kan bruge lidt inspiration til festen.

Læs mere