Villa Massa Amaretto

Lavet på Sicilianske mandler, der med deres karakteristiske tykke skal, beskytter selve mandelkernen og dermed bevare mandlens intense smag og aroma. Siciliens klima og frugtbare, vulkanske jord, bidrager yderligere til den gode smag og gør disse mandler til noget ganske særligt.

Indhold:

70 cl

Alkohol:

30%

Pris:

209,95 kr.

1

En luksuriøs mandellikør fra Sicilien i Italien.

Mandlerne og deres skræl bliver bliver forsigtigt malet og udblødt i vand og alkohol. For at opnå den rette struktur bliver væsken møjsommeligt sigtet og hældt på den karakteristiske Villa Massa Amaretto flaske.

Aromaen er fuld af mandler, sødme og en behagelig bitterhed, der henleder tankerne på marcipan. Væsken er transparent med en flot kobber tint. Lækkert sød og blød, med nuancer af marcipan, en eftersmag af mandler med hints af vanilje, kirsebær og kakao. Kan sagtens nydes i sin renhed, men fungerer også fantastisk i en Amaretto Sour.

Amaretto FAQ

Alt du skal vide om den populære mandellikør

Amaretto er en italiensk likør med en karakteristisk mandelagtig smag. Den kan være lavet af både abrikoskerner, mandler eller en blanding af de to. Navnet "Amaretto" betyder "en smule bitter" på italiensk, hvilket henviser til den let bitre eftersmag. Vi anbefaler Villa Massa Amaretto der er lavet af Sicilianske mandler og kan fås her på siden.

Amaretto kommer fra Lombardiet i Italien.

Der er flere måder at nyde Amaretto på. Enten rent, med is eller i cocktails. Vi har 4 opskrifter med Amaretto her på siden.

Det kan variere rigtig meget afhængigt af producentens opskrift, men den ligger typisk mellem 24-28%.

Amaretto Sour

En delikat cocktail med karakteristisk smag af mandler fra Amaretto og en fyldig dybde fra bourbon, citron og æggehvide.

Se opskrift

Sour Drinks & Cocktails

Her har vi samlet et lækkert udvalg af opskrifter. Vi vil både vise dig nogle klassikere samt introducere dig for et par nye, selv en helt uden alkohol.

Læs mere