Da Foynes lufthavn lukkede i oktober 1945, flyttede Joe Sheridan og resten af personalet over Shannon-floden til den nye lufthavn på Rineanna (I dag Shannon International Airport). Der fortsatte han med at servere sin irske kaffe.
I 1951 besøgte journalisten Stan Delaplane Rineanna og fik serveret en Irish Coffee, som nu var blevet den traditionelle velkomstdrink i lufthavnen. Da han vendte tilbage til San Francisco, fortalte han sin ven Jack Koeppler, ejeren af Buena Vista Cafe, om drikken. Personalet på Buena Vista arbejdede hårdt på at perfektionere den dejlige drik og skabte den opskrift, vi i dag alle sammen kender som Irish Coffee, med kaffe, sukker og letpisket fløde. Men de skulle bruge den helt rigtige irske whiskey, og efter mange overvejelser valgte de Tullamore D.E.W., på grund af at den indeholder alle typer af Irsk Whiskey (den originale triple blend Irish Whiskey) som giver Tullamore D.E.W. den store kompleksitet, balance og uovertrufne blødhed.