Inspiration

TIL ENHVER FESTLIG LEJLIGHED

Her finder du inspiration til en masse forskellige festlige lejligheder. Dette kan eksempelvis være inspiration om gin eller whisky, artikler og blogindlæg om nye drinks og cocktails, hvad der trender for tiden, opskrifter på mad, videoer, samt meget mere.

INSPIRATION

Populære Kalorielette Drinks & Cocktails

En fredag eller lørdag aften i godt selskab kan også betyde en masse lækre drinks og cocktails. Find inspiration til lækre kalorielette drinks og cocktails her.

Læs mere her
INSPIRATION

Barudstyr og guide til det helt rigtige glas

Få et nemt og hurtigt overblik over de essentielle barredskaber og glas der typisk benyttes til drinks og cocktails

Læs mere her

Jägermeister - ikke bare et shot

Udover at nyde Jägermeister som et iskoldt shot, så prøv den i drinks. Den egner sig rigtig godt til mange forskellige drinks, som er ret lette at lave. Prøv fx en Jäger Bomb med energidrik, en Brandbil med rød sodavand, en Jäger Soldat med Rose’s Lime og grøn sodavand eller en Bloody Jäger, som er en bitterversion af en Bloody Mary med tomatjuice. Find alle opskrifterne her.

Læs mere
Inspiration

Alkoholfrie drinks med Rose's Mixers

Prøv disse lækre alkoholfrie drinksopskrifter med Rose's Mixers

Læs mere
Whisky

Whisky-drinks for enhver smag

Whisky behøver ikke kun være for den garvede kender, der findes et hav af lækre drinks og cocktails som nok skal gøre dig fan.

Læs mere
Gin

Simple og elegante drinks med gin

Tag på smagopdagelse i en verden af gin. Prøv både søde, søde og friske drinks med denne klassiske og tidsløse spiritus.

Læs mere
Rom

Drinks til rom-elskerne

Træd indenfor og bliver inspireret til en god aften med lækre drinks

Læs mere