Temaer

til din fest eller arrangement

På denne side finder du forskellige festlige temaer, indeholdende  alt fra drinksopskrifter og idéer, artikler, festlige indslag, samt meget mere. Læs mere herunder, og kom igang med at arrangere den bedste fest!

Tema

Drink- og Punchbowler

Om du skal holde fest i haven eller på terrassen, har reception eller anden komsammen, så er der noget charmerende og lækkert ved en god punchbowle og dens læskende (ofte) frugtige og farverige væske. En drinkbowle kan fungere som alt fra velkomstdrink til at være en nem måde at opfordrer til høflig selvbetjening igennem hele arrangementet -og så er de nemme at lave i næsten alle omgivelser.

Læs mere
Tema

Studenterfest

Står du og skal holde en uforglemmelig studenterfest? -Vi har gjort det nemmere for dig at planlægge en helt speciel dag som du aldrig vil glemme. Se bl.a.: Opskrifter på drink og punchbowler, Lækre shotsopskrifter, Nemme drinksopskrifter, sjove lege til din fest, samt lav og print dit eget drinkskort.

Læs mere
Tema

Madopskrifter

Find inspiration til lækkert mad med et ekstra touch. Prøv eksempelvis Champagnesorbet, Chokolademousse med Cointreau, eller en lækker Whiskysauce.

Læs mere
TEMA

Nytår

Hop ind i det nye år med stil og på ordentlig manér. I dette Find find inspiration under nytårstema, til alt fra drinks, artikler, fest ideer, samt meget mere. Læs mere her, og arrangér den bedste fest.

Læs mere