Kom i sommerstemning med denne lækre salat med bl.a. avocado, appelsin, skimmelost og Cointreau-dressing. Perfekt sammen med et glas vin på altanen eller terrassen en solskinsdag.
INGREDIENSER
(Til 2 personer)
- 0,5 dl Cointreau
- 1 spsk. risvin-eddike
- 0,6 dl extra Virgin Olive Oil
- 3,75 cl blandet salat inkl. rucola
- 2 appelsiner i lameller
- 3/4 dl skimmelost (smuldret)
- 1 stk. avocado skrællet og i skiver
- 2 håndfulde rå græskarkerner
Hæld Cointreau, risvin-eddike, olivenolie i en skål og pisk det sammen.
Fordel rucolasalaten på 2 tallerkener og placer appelsin-lamellerne ovenpå salaten, drys den smuldrede skimmelost ovenpå.
Arranger avocadoskiverne på hver side og drys med græskarkernerne. Fordel Cointreau-dressingen ligelidt over de 2 salater.
Velbekomme 🙂