De lækreste whisky drinks med Monkey Shoulder

Monkey Shoulder Whisky drinks

Vi har samlet fire velsmagende og lækre whisky drinks med Monkey Shoulder.

Monkey Shoulder er en blanding af tre single malts fra Skotlands Speyside region, og er derfor en såkaldt Triple Malt Whisky. Den indeholder kun malt whisky er exceptionel blød, med noter af krydderi, vanilje, samt en snert af appelsin, hvilket også gør den oplagt til brug i lækre drinks.

Nedenstående opskrifter er lavet med Monkey Shoulder, men andre whiskytyper kan anvendes efter præference. Men hold dig til de sødere whiskyer og undgå de røgede.

Ginger Monkey

  • 5 cl Monkey Shoulder
  • 15 cl Ginger Ale
  • 1 stk. halv skive appelsin

Fyld et højt glas med is. Tilsæt Monkey Shoulder Whisky og top op med Ginger Ale. Rør forsigtigt rundt og pynt med en halv skive appelsin

En Negroni med attitude

Boulevardier N03

  • 4,5 cl Monkey Shoulder
  • 3 cl Sød Vermouth
  • 3 cl Campari

Hæld alle ingredienser i et røreglas med is og rør rundt til i 10 -15 sek. til drinken er fortyndet tilstrækkeligt. Si indholdet over i et glas og pynt med appelsinskal.

Whisky på strandferie

Monkey Colada

  • 4 cl Monkey Shoulder
  • 2 cl Rom med kokossmag
  • 6 cl Kokosvand
  • 1 cl friskpresset lime juice
  • 1 stænk sukker sirup
  • 2 ananaskiler
  • Evt. ananasblade

Hæld alle ingredienser (på nær ananaskiler og blade) i et blender med is og blend til en ensartet konsistens. Hæld indholdet over i et højt glas og pynt med ananaskiler og evt. ananasblade.

En herlig kombination af syrlig og sød

Monkey Jam Sour

  • 5 cl Monkey Shoulder
  • 2 cl Frisk citronsaft
  • 2 tsk. af dit yndlingssyltetøj
  • 1 stænk orange bitter
  • Top op med danskvand

Hæld alle ingredienser i en shaker med is og ryst I 10 sek. Si indholdet over i et glas med is og top evt. med danskvand.

Smagen af æbler på en sommerdag

Show Me The Monkey

5 cl Monkey Shoulder
2 cl Drambuie
8 cl Ufiltreret æblejuice
6-8 blade frisk mynte
1 appelsinskive

Hæld alle ingredienser i en shaker med is og ryst I 10 sek. Si indholdet over i et glas med is og pynt med appelsinsive og evt. frisk mynte.