Artikler & Temaer

Her finder du inspiration til en masse forskellige festlige og sociale lejligheder. Dette kan eksempelvis være inspiration om gin eller whisky, artikler og blogindlæg om nye drinks og cocktails, hvad der trender for tiden, opskrifter på mad, videoer, samt meget mere.

Hjemmelavet gløgg med smagen af jul

Nu nærmer julen sig med hastige skridt og der er intet som smager og dufter af jul som et dejligt varmt glas gløgg, så få gang i gløgg-gryden og fyr op for julestemningen.

Se opskriften her

5 (u)hyggeligt gode Halloween DRINKS

Halloween er lige rundt om hjørnet! Derfor har vi samlet 5 skræmmende gode Halloween drinksopskrifter, der med garanti fuldfører din Halloweenfest og imponerer dine gæster med gyyyseligt gode drinks.

få dem her

BEETROOT MARGARITA

 

Nyhed! Byd efteråret velkommen med denne lækre Beetroot Margarita. En velsmagende og smuk cocktail, som hurtig bliver din efterårsfavorit.

 

få opskriften her

10 NEMME DRINKS MED VODkA

Vi har samlet 10 nemme og lækre drinksopskrifter med vodka, til dig der  godt kunne bruge lidt inspiration til festen eller det kommende arrangement. Prøv bl.a. Moscow Mule – Harvey Wallbanger – Espressco Martini – Cosmopolitan – Blue Lagoon

få opskrifterne her

DANISH ARTIST OF THE YEAR 2021

For tredje gang i historien har det italienske aperitif-brand Campari, der er verdenskendt for sin plakatkunst, udvalgt et dansk talent til at designe en nyfortolkning af den klassiske Campari-plakat. Mød kunstneren bag og få fingrene i det fine, eksklusive værk.

LÆS MERE & KØB DEN HER 

Inspiration til enhver festlig lejlighed

Vi har samlet et udvalg af forskellige artikler og temaer, som kan inspirere og hjælpe dig med din næste fest eller hyggelige komsammen.

COCKTAILEN “SIDECAR” FYLDER 100 ÅR

 

I anledning af at Sidecar fylder 100 år samt at det d. 4 juni er National Cognac Day ? fejrer vi denne ikoniske cocktail-klassiker lavet på Rémy Martin cognac, Cointreau og friskpresset citron. Den fortjener en hyldest! ?

Læs Mere Her

INTERNATIONAL COSMOPOLITAN DAY

“I’d like a cheeseburger, please, large fries and a Cosmopolitan”  – Carrie Bradshaw

Den 7. maj er den officielle internationale Cosmopolitan Day ? Brug dagen i selskab med et afsnit af Sex & The City, gode veninder og lange baner af velsmagende Cosmos! ???????❤️

 

Se hvordan du laver den perfekt Cosmopolitan her ?

Læs mere

NYHED! VERANO GIN

Farverig gin med sydlandsk inspiration og smag

 

Verano er en farverig og premium gin, som er inspireret af den afslappede sydlandske livsstil og lavet med solmodne frugter. Fås i to lækre smagsvarianter: Saftig vandmelon og frisk citrus.

Verano er perfekt til deling med vennerne. Gør som sydpå og mix en kande, som kan nydes i en afslappet stund.

 

Se lækre opskrifter her

 

citrus margarita med citronsalt

DIn PåSKE COCKTAIL

 

Har du planer om at påskeferien skal skåles ind med en lækker påskecocktail, så har vi opskriften til dig her ?

 

Læs mere her

The ORIGINAL MARGARITA

An Acapulco girl at heart

 

Intet slår den originale Margarita. En vaskeægte klassiker – elegant, simpel og lækker.

Derfor har den også fået sin egen nationaldag d. 22. februar.

Se hvordan du laver den her og deltag i konkurrencen om et lækkert Margarita-kit. 

 

Læs mere her

COINTREAU VALENTINE’s Day COCKTAIL

MY SWEET VALENTINE

 

Mangler du inspiration til Valentinsdag d. 14.02, så fortvivl ikke. Her får du vores bud på den mest romantiske cocktail, The Clover KIiss, så du let kan imponere din udkårne med en forførende drink.  

 

Se opskriften her

Gratis live cocktailkursus

 

Vil du lære at lave de lækreste cocktails? Hver fredag laver vi to forskellige cocktails og vores dygtige bartender vil dele alle sine bedste tips og tricks, så du kan lave de lækreste drinks.

På fredag skyder vi weekenden i gang, hvor vores dygtige bartender trin for trin viser, hvordan du selv laver de to lækre sager – Mango Mojito & Gin Mango. Vi siger det bare – de smager SÅ godt!

På shake-it.dk har vi ikke noget forsamlingsforbud, så inviter dine venner med til online fyraftenshygge. Det er gratis at se med og hvis du klikker på knappen herunder, kan du se, hvilke ingredienser og redskaber du skal bruge for at være med.

Psst.. der er også en lækker præmie på højkant ?

Ses vi?

Læs mere her

NYHED! SHAKE-IT MIXERS

DET NATURLIGE VALG TIL DINE DRINKS & COCKTAILS 

 

De 6 naturlige smagsvarianter giver masser af muligheder for nemt at lave elegante og indbydende drinks, både med og uden alkohol.

Find din egen favorit og kast dig ud i en verden af lækre drinks.

 

        LÆS MERE HER        

Aperol Kransekage

 

Imponér dine gæster med en anderledes kransekage nytårsaften.

 

Se opskriften her

ÅRSTIDERNES COCKTAIL – MED COINTREAU

 

Forkæl dig og dine nærmeste med lækre cocktails, inspireret af de 4 årstider.

 

SE OPSKRIFTERNE HER

TULLAMORE D.E.W. – DEN ORIGINALE TIL IRISH COFFEE

 

Tag med til Buena Vista Café i San Francisco, hvor de har serveret Irish Coffee siden 1952 – og se, hvordan du laver den klassiske Irish Coffee på Buena Vista måden.

Klik her for at se hele filmen og læse mere.

 

        LÆS MERE      

DÍa de los Muertos

 

Er en mexicansk tradition, hvor familier ærer deres afdøde elskede med fejring og bøn – ofte involverende tequila til de voksne.

Du kan læse mere om traditionen herunder, samt finde opskrifter på de tre lækre tequilacocktails:

 

JALISCO ESPRESSO MARTINI

BLOOD ORANGE MARGARITA

PALOMA PINK GRAPE

 

     LÆS MERE HER   

DANISH ARTIST OF THE YEAR 2020

 

For blot anden gang i historien har det italienske aperitif-brand Campari, der er verdenskendt for sin plakatkunst, udvalgt et dansk talent til at designe en nyfortolkning af den klassiske Campari-plakat. Mød kunstneren bag og få fingrene i det fine, eksklusive værk.

LÆS MERE & køb den HER 

Tema

Opskrifter på Drink- & Punchbowler

Om du skal holde fest i haven eller på terrassen, har reception eller anden komsammen, så er der noget charmerende og lækkert ved en god punchbowle og dens læskende (ofte) frugtige og farverige væske. En drinkbowle kan fungere som alt fra velkomstdrink til at være en nem måde at opfordrer til høflig selvbetjening igennem hele arrangementet -og så er de nemme at lave i næsten alle omgivelser.

Læs mere

Slush-ice opskrifter med alkohol

Står du og har fået fingrene i en SLUSH ICE-maskine til dit arrangement, og er gæsterne lidt ældre end den gennemsnitlige børnefødselsdag? – så har vi en samlet en række lækre og ekstra festlige opskrifter til dig, som du nemt kan blade i maskinen selv.

Læs mere

Low ABV Drinks - Drinks med lav alkohol

Oversigt over Low ABV Drinks (Drinks med lav alkohol), hvis du vil nyde en drink uden at blive alt for påvirket.

Læs mere

World Cocktail Day – 7 lækre cocktailopskrifter

I anledning af World Cocktail Day d. 13. maj serverer vi her 7 lækre cocktails, præsenteret på en simpel og lækker måde, så du nemt kan prøve kræfter med dem derhjemme.

Læs mere

Sommer Cocktails

Sommeren smager af danske jordbær, nyplukkede rabarber og friske krydderurter. Her får du inspiration til kølige drinks, perfekte til en sommer på terrassen.

Læs mere

Monkey Shoulder Whisky drinks

Fredag d. 5. juni er det Fars dag, og hvad bedre at forkæle sin far med end whisky og lækre drinks? ???

Læs mere

Cointreau Sour - årets forårsdrink

Nyd foråret i Cointreau’s tegn og server denne syrlige og friske signaturcocktail.

Læs mere

Cointreau Fizz Pink Summer

Foråret er over os med lysere og varmere dage. Det kalder på godt selskab med lækre cocktails på terrassen.
Prøv f.eks. denne friske Cointreau Pink Summer som pynter smukt på ethvert sommerbord.

Læs mere

Den perfekte Valentine's Day cocktail

Forkæl den du holder af med en smuk, sød og syrlig kærligheds-drink til Valentine's Day. Her får du lidt inspiration til en vaskeægte Love-cocktail med Cointreau - Raspberry Cointreau Love.

Læs mere
INSPIRATION

D.E.W. & a Brew – øl og whiskey i harmoni

Læs om D.E.W & a Brew, de nye smagsoplevelser fra Randers Bryghus, samt hvorfor netop whiskey og øl smager så godt sammen

Læs mere her
INSPIRATION

Frozen Mango Daiquiri

Du kender næsten med sikkerhed en Frozen Strawberry Daiquiri, og hvis du ligesom os elsker denne drink, så vil du med stor sandsynlighed også elske en Frozen Mango Daiquiri. Se opskriften her

Læs mere her
INSPIRATION

Romantiske drinks og cocktails til Valentinsdag

Læs mere her

Irish Coffee fylder 75 år

Læs historien bag Irish Coffee, hvordan du laver den perfekt, samt hvorfor den laves som den netop gør. Deltag også i konkurrence om 1 Irish Coffee 75 år jubilæumsudgave sæt fra Tullamore D.E.W.

Læs mere

Licor 43 - Opdag smagen af Spanien

Licor 43 eller Cuarenta Y Tres (”43” på spansk) er en sød, mild og let krydret likør med en alkoholvolumen på 31 %. Den har en sødlig smag af vanilje og citrus, hvilket gør den utrolig alsidig og let at bruge i både varme og kolde drinks samt i desserter og kager.

Læs mere

Campari - Elegant bitterhed, med en rund sødme

Med sin fine, bitre smag passer Campari rigtig godt sammen med en række simple ingredienser. Bitterheden er relativ stærk, men noter af kirsebær og appelsin er samtidig med til at give drikken en rund og behagelig sødhed.

Læs mere

The Aperol Feeling - Smagen og lyden af sommer

Italienernes foretrukne aperitif – og måske nu også Danmarks! Denne friske og boblende drik er den perfekte sommerdrink. Især hvis det indebærer godt selskab, en lækker playliste, god og let tapas, og udendørshygge til langt ud på natten.

Læs mere

COINTREAU - HJØRNESTENEN I MERE END +350 COCKTAILS

Cointreau er verdens førende og mest prisbelønnede appelsinlikør og eksperter i spiritusindustrien har været enige i årevis. Den er i dag kendt som den originale triple sec og er hjørnestenen, når der skal laves gode drinks og cocktails.

Læs mere

Den perfekte margarita opskrift - og 3 spændende alternativer

Udover den klassiske opskrift på Margarita, så findes der også en række alternative opskrifter som giver denne drink et twist. Se opskrifterne her.

Læs mere
INSPIRATION

Top 10 klassiske drinks og cocktails

En samling af opskrifter på nogle af de mest klassiske og ikoniske drinks og cocktails igennem tiden.

Læs mere her
INSPIRATION

Top 10 drinks med Whisky & Bourbon

En samling af lækre drinks og cocktails med de famøse gyldne dråber

Læs mere her
INSPIRATION

Samling af populære drinksopskrifter

Alle drinksopskrifter du behøver

Læs mere her
INSPIRATION

10 lækre drinks med Gin

Vi har samlet 10 lækre drinksopskrifter med Gin for enhver smag, til dig der står og godt kan bruge lidt inspiration til festen.

Læs mere her
INSPIRATION

Top 10 shot opskrifter

Skal der gang i festen? Så har vi samlet 10 lækre og ikke mindst festlige opskrifter på shots til dig her!

Læs mere her
INSPIRATION

10 nemme drinks med Vodka

Vi har samlet 10 nemme og lækre drinksopskrifter med Vodka, til dig der står og godt kunne bruge lidt inspiration til festen. Prøv bl.a. Moscow Mule - Harvey Wallbanger - Filur - Isbjørn - Cosmopolitan.

Læs mere her
INSPIRATION

5 drinks med rom næsten alle kan lide

Prøv klassikere som Mojito, Cuba Libre, Mai Tai, Strawberry Daiquiri og Piña Colada

Læs mere her
INSPIRATION

4 drinks med Tequila som smager godt

Tequila kan nydes på andre mange måder end som shots. Se opskrifter på nemme drinks med Tequila som smager godt her.

Læs mere her

Time for a Negroni

Negroni drinken er nok en af de mest ikoniske italienske drinks gennem tiden. Den består af Campari, Gin, samt Rød Vermouth (sød), se hvordan du laver den her.

Læs mere

Negronien fylder 100 år under årets Negroni Week

Fra d. 24 til d. 30 juni kan du for syvende år i træk drikke iskolde Negronier og samtidigt støtte et godt formål, når Campari fejrer den ikoniske cocktails 100 års fødselsdag under Negroni Week. Kom med til fejringen, hvor du kan sippe den ikoniske cocktail og samtidigt støtte et godt formål.

Læs mere

Jägermeister - mere end et shot

Udover at nyde Jägermeister som et iskoldt shot, så prøv den i drinks. Den egner sig rigtig godt til mange forskellige drinks, som er ret lette at lave. Prøv fx en Jäger Bomb med energidrik, en Brandbil med rød sodavand, en Jäger Soldat med Rose’s Lime og grøn sodavand eller en Bloody Jäger, som er en bitterversion af en Bloody Mary med tomatjuice. Find alle opskrifterne her.

Læs mere

Gin Hass

-En fantastisk blanding af mango, lemon sodavand og gin

Læs mere

Barudstyr og guide til de helt rigtige glas

Få et nemt overblik over de essentielle barredskaber og glas der typisk benyttes til drinks og cocktails

Læs mere
INSPIRATION

Aperol Spritz - så nem er den at lave

Den flotte, orange farve og den dejligt forfriskende bittersøde smag, der blandt andet stammer fra appelsiner, urter og rabarber, har gjort denne italienske aperitif til en favorit i adskillige lande verden over.

Læs mere her
INSPIRATION

Espresso Martini med et twist af vanilje

Forkæl gæsterne med en opfriskende Espresso Martini 43 efter maden. Denne variant giver den klassiske cocktail et lækkert tvist af vanilje fra Licor 43.

Læs mere her
INSPIRATION

Opskrifter på lækre og elegante velkomstdrinks

En samling af opskrifter på lækre og elegante velkomstdrinks, perfekte til dit næste arrangement.

Læs mere her

Brunch & Bobler

Dette herlige koncept kombinerer en masse lækre, kolde såvel som lune retter, samtidig med at man kan nyde én eller to drinks før middag med god samvittighed. Her finder du en samling af forskellige opskrifter på både brunchretter samt velegnede drinks.

Læs mere

Opskrifter på hjemmelavet sirup til drinks og cocktails

Lækkert udvalg af opskrifter på forskellige hjemmelavede sirupper, som eksempelvis Mangosirup og Vaniljesirup, perfekte til at give dine drinks og cocktails noget ekstra.

Læs mere

Madopskrifter med et twist

Find inspiration til lækkert mad med et ekstra touch. Prøv eksempelvis Champagnesorbet, Chokolademousse med Cointreau, eller en lækker Whiskysauce.

Læs mere

Inspiration til drinks, cocktails og shots til Studenterfesten

Står du og skal holde en uforglemmelig studenterfest? -Vi har gjort det nemmere for dig at planlægge en helt speciel dag som du aldrig vil glemme. Se bl.a.: Opskrifter på drink og punchbowler, Lækre shotsopskrifter, Nemme drinksopskrifter, sjove lege til din fest, samt lav og print dit eget drinkskort.

Læs mere

Komplet guide til planlægning af julefrokosten

Årets julefrokostsæson står for døren, og det er tid til at planlægge festlighederne. Her finder du inspiration og gode råd til at planlægge den perfekte julefrokost for dig, dine venner og familie.

Læs mere
Tema

Nytårsdrinks & Cocktails

Lækre og elegante drinksopskrifter. Find inspiration til de helt rigtige drinks til nytårsaften. Champagne drinks, cocktails, og mange flere.

Læs mere
Gå til huskeliste