3 forfriskende Margaritas, perfekt til påskefrokosten!

Pink Grape Margarita Cocktail

Påsken giver anledning til at samle venner og familie om bordet og byde på påskehygge og dejlig mad. Når vi samles til påskefrokost, er menuen noget af det vigtigste. Men hvilken cocktail kan man servere dertil?

Vi har samlet 3 bud på de perfekte påskecocktails, som med sikkerhed vil blive et hit omkring påskebordet.

Fælles for de 3 cocktails er hovedingredienserne: Cointreau, tequila og limesaft. Udover at de alle tre smager af forår, har de også de fineste sarte forårsfarver, som passer perfekt til påskebordet.

1. Pink Grape Margarita

Den velsmagende pink grape Margarita er den perfekte påskecocktail, som helt sikkert vil imponere dine gæster både med den sarte lyserøde farve og dens lækre smag. En fin balance mellem den lette syrlig og pikante smag af grapefrugt og sødme fra lakridsaltet.

Ingredienser (1 Cocktail)

Fremgangsmåde

Gnid kanten af glasset med limebåden og dyp i lakridssalt, så glasset får en flot kant.

Kom Tequila, Cointreau, grapefrugtsaft, limesaft og Shake-It Mixer Sugar Cane i en shaker med is.

Ryst drinken godt sammen og sigt over et afkølet cocktailglas.

Pynt med et stykke grape.

Lakridssalt: Bland 2 spsk. fint salt med 1 spsk. Lakridsgranulat.

2. Citrus Margarita

Denne friske citron Margarita med et strejf af Campari vil helt sikkert både pryde bordet med de fine farver og pirre ganen. En fin balance mellem det syrlige fra citroner, tilpas sødme og en raffineret afslutning med strejf af det bitre fra Campari og citronsalt.

Ingredienser (1 Cocktail)

Fremgangsmåde

Kør citronbåden rundt på kanten af et whiskyglas og dyp det i citronsaltet, så der kommer en kant.

Fyld glasset med isterninger og kom Campari i.

Fyld en shaker med isterninger og kom Tequila, Cointreau, citronsaft og Shake-It Mixer Sugar Cane sirup i.

Ryst drinken godt sammen og sigt den over i glasset.

Pynt med en skive citron.

Tip: Du kan bruge rester af citronsalt til at dyppe vagtelæg i som en lækker snack til drinks.

3. Spicy Jalapeno Margarita

Prøv denne friske og spicy udgave af Margarita’en med agurk, koriander og chilisalt, som helt sikket vil give påskebordet et frisk og spicy pust. Med denne cocktail vil du nemt kunne imponere dine gæster med dine bartender skills.

Ingredienser (1 Cocktail)

Fremgangsmåde

Gnid kanten af et lowball glas med en limebåde og dyp kanten i chilisalt.

Fyld først glasset med is.

Kom herefter jalapeno, agurk og limesaft i en shaker og brug en muddler til at mose det sammen.

Tilsæt efterfølgende Tequila, Cointreau og Shake-It Mixer Sugar Cane.

Fyld godt op med isterninger og shake drinken i ca. 15 sek. Si til sidst over i glasset.

Pynt med agurkeskiver, frisk jalapeno og evt. en stilk koriander.