Hjemmelavet mangosirup til Gin Hass

Lav din egen mangosirup til Gin Hass – det er overraskende nemt

(Ca. 15 min. tilberedningstid) 

 

Mangosirup 

Denne sirup er for alvor blevet kendt i takt med den stigende popularitet og udbredelse af drink Gin Hass, bestående af gin, lemon sodavand og mangosirup. Den er overraskende nem at lave, du behøver blot:

Ingredienser:

  • 2 stk. Mango (Alt efter størrelse, giver 2 mangoer ca. 250 ml mango juice)
  • 100 gr sukker
  • 100 ml vand

 

Fremgangsmåde:

  • Trin 1: Først skal saften presses ud af mangoen. Her kan du med fordel bruge juicepresse.
  • Man kan også bruge en blender, ved dette opnås en tykkere mere cremet masse, da frugtkødet ikke separeres fra saften i processen. Efter mangoerne er blendet, filtres blandingen igennem en si, for at tage eventuelle klumper.
  • Trin 2: Efterfølgende, når juicen er færdigpresset, koges den ved svag varme i godt 5 minutter.
  • Trin 3: Tilsæt herefter de 100 gr sukker, rør godt rundt, og lad den opløse i blandingen.
  • Trin 4: Når alt sukkeret op opløst tilføjes de 100 ml vand, og røres godt sammen med blandingen.
  • Trin 5: Siruppen er nu færdig, og stilles til sidst på køl til den skal bruges.

 

Prøv også:

Frozen Mango Daiquiri

– med mangosirup

Frozen Mango Daiquiri

se opskriften her

Gå til huskeliste