Rosemary Margarita Pitcher drinkskande

Rosmarin Margarita kande

Antal drinks

1
3 cl

Friskpresset citronsaft

3 cl

Friskpresset limesaft

6 cl

Rosmarinsirup

Isterninger

75 gr

Flagesalt

4 stk

Rosmarinkviste

100 gr

Sukker

1 dl

Vand

Få en skøn middelhavsstemning med denne Rosmarin Margarita

Med et miks af lime- og citronsaft tilsat rosmarin sirup, smager og dufter drinken af en sommerdag i sydens sol. Hver opskrift er til en kande der serverer ca. 4-6 personer.

Opskrift - Fremgangsmåde

5 min

Til 1 drink

  1. (Valgfrit tip) Klargør "Rosemarinsalt"
    • Pil nålene af rosmarinkvistene, knus dem og bland med flagesalt
    • Gnid glassene med et stykke frisk citron og kør kanten af glasset forsigtigt i rosmarinsalten.
  2. Klargør "Rosmarinsirup"
    • Kom sukker, vand og nålene fra rosmarinen i en gryde
    • Varm det op ved lav temperatur til sukkeret smelter (Det må ikke koge)
    • Sluk for varmen og lad det køle af, mens rosmarinen er i gryden
    • Sigt siruppen fra og over i en beholder.
  3. Kom isterninger, et stykke rosmarin og et stykke citron i glassene.
  4. Fyld en kande med isterninger og kom Cointreau, tequila, limesaft, citronsaft og rosmarinsirup i.
  5. Rør drinken sammen med en ske og kom en kvist rosmarin i kanden.