Pink & Bubbly
Antal drinks
Granatæblesaft
Hindbær
Angostura Aromatic Bitter
Mousserende tør vin fx Crémant
Isterninger
Citronskal
Pift den klassiske nytårschampagne op, og byd dine gæster velkommen med en Pink & Bubbly med Cointreau og granatæblesaft – nemt, lækkert og festligt!
Pink & Bubbly kan med fordel laves klar inden dine nytårsgæster kommer. Du blander blot alle ingredienserne, på nær den mousserende vin i en kande, så er den lige til at hælde i glas og toppe op med mousserende vin, når i er klar til drinks.
Opskrift - Fremgangsmåde
Til 1 drink
-
Hæld ingredienser i shakeren:
- Cointreau
- Grantæblesaft
- tre hindbær
- Angostura Aromatic Bitter
- Brug en muddler til at mose hindbærrene lidt
- Fyld isterninger i shakeren
- Ryst i 10 sekunder
- Si over i et champagne flute
- Top med mousserende vin
- Pynt med hindbær og citronskal
Fyld barskabet op
Vi hjælper dig med lige de produkter, du skal bruge til at servere de lækreste drinks og cocktails
