Hansen Glögg

Hansen Glögg

Antal drinks

1
2 stk

Kanelstænger

25 cl

Kogende vand

25 gr

Kryddernelliker

1 tsk

Stødt ingefær

1 tsk

Stødt kardemomme

1 spsk

Revet appelsinskal

140 cl

Rødvin

250 cl

Brun farin

100 gr

Rosiner

50 gr

Mandler

Hjemmelavet Gløgg med rom hører de kolde måneder til og er helt fantastisk at lune sig på.

Kryb under et lækkert tæppe, tænd stearinlys, find en god julefilm og nyd din helt egen hjemmelavede julegløgg - Du vil med garanti komme i julestemning.

Opskrift - Fremgangsmåde

4,5 t

Til 1 drink

  1. Vælg en stor gryde
  2. Bland krydderier i gryden:
    • Kryddernellikerne
    • Kanelstængerne
    • Stødt ingefær
    • Stødt kardemomme
    • Brun Farin
  3. Hæld vand i gryden minimum 2 liter
  4. Kog blandingen i ca. 30 minutter ved jævn varme
  5. Lad blandingen stå og trække minimum 4 timer
  6. Hæld ingredienser i gryden
    • Rødvin
    • Rom
  7. Varm blandingen op i gryden
    • maksimalt 80 grader, for at beholde alkoholprocenten
  8. Tilføj rosiner og mandler
  9. Pynt med revet appelsinskal

Hjemmelavet julegløgg

Kom i julestemning med din egen hjemmelavet julegløgg

Læs mere