COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Vi indsamler dine informationer på baggrund af dit samtykke, som du frivilligt afgiver. Du kan til en hver tid tilbagekalde dit samtykke, dog vil tilbagekaldelse af dit samtykke ikke påvirke lovligheden af den behandling, som fandt sted forud for din tilbagekaldelse. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer via eksempelvis Google, Youtube og Sociale Medier. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer og andet indhold kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

https://analytics.google.com/ (Tracking af antal besøgende, gennemsnitlig besøgstid, sidevisninger, afvisnings-rate, m.m.)
https://www.google.dk/adwords/ (Mulig promovering på søgemaskine og Display-netværk baseret på indholdet på hjemmesiden)
http://youtube.com (Mulig promovering af indhold)
http://instagram.com (Mulig promovering af indhold)
http://facebook.com (Mulig promovering af indhold)
https://mailchimp.com (Udsendelse af nyhedsbreve)

Cookieoversigt (24/05/18):

Kategori: Statistik
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

  1. Cookie navn; _ga
    Udbyder:
    shake-it.dk
    Type:
    HTTP
    Udløb: 2 år
  2. Cookie navn; _gat
    Udbyder:
    shake-it.dk
    Type:
    HTTP
    Udløb: Session
  3. Cookie navn; _gid
    Udbyder:
    shake-it.dk
    Type:
    HTTP
    Udløb: Session

 

Kategori: Marketing
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

  1. Cookie navn; fr
    Udbyder:
    com
    Type:
    HTTP
    Udløb: 3 mdr.
  2. Cookie navn; php/#
    Udbyder:
    facebook.com
    Type:
    Pixel
    Udløb: Session
  3. Cookie navn; r/collect
    Udbyder:
    net
    Type:
    Pixel
    Udløb: Session
  4. Cookie navn; tr
    Udbyder:
    com
    Type:
    Pixel
    Udløb: Session

 

Kategori: Funktioner / Nødvendige
Funktions cookies er nødvendige cookies for at siden kan fungere. Da hjemmesiden eksempelvis indeholder opskrifter med alkohol, så besøgende nødsaget til at indikere at de er over 18 og myndige til at drikke. Derudover kan eksempelvis drinkskort og indkøbslister, hvor hjemmesiden også er nødsaget til at lagre en cookie for at kunne producere disse.

  • Cookie navn; is18
    Udbyder: 
    shake-it.dk
    Type: 
    HTTP
    Udløb: Aldrig
  • Cookie navn; drinksCard
    Udbyder: 
    shake-it.dk
    Type: 
    HTTP
    Udløb: Aldrig
  • Cookie navn; drinksCardBackground
    Udbyder: 
    shake-it.dk
    Type: 
    HTTP
    Udløb: Aldrig
  • Cookie navn; drinksCardTheme
    Udbyder: 
    shake-it.dk
    Type: 
    HTTP
    Udløb: Aldrig
  • Cookie navn; drinksCardTitle
    Udbyder: 
    shake-it.dk
    Type: 
    HTTP
    Udløb: Aldrig
  • Cookie navn; shoppingListHash
    Udbyder: 
    shake-it.dk
    Type: 
    HTTP
    Udløb: Session

 

Husk at du også manuelt kan slette cookies skulle du ønske dette, se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og brug af hjemmesiden, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Sidste nævnte indsamles og opbevares sikkert igennem Mailchimp.

Sikkerhed
I samarbejde med hjemmesidens digitale udviklingsbureau og fungerende databehandler, har vi truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, de er nødvendige, eller i maksimum 12 måneder efter du har givet dit samtykke, medmindre du aktivt forlænger perioden.

Videregivelse af oplysninger
Data om dit brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller leverandører, som kan sikre tilstrækkelig sikkerhed. Shake-it.dk er hostet af Sunrise A/S og nyhedsbreve sendes ud via MailChimp.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: shake-it@hansjust.sk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver & Dataansvarlig
Websitet ejes og publiceres af:

Hans Just A/S
Århusgade 88
2100 København Ø
Telefon: +45 3526 7200
Email: shake-it@hansjust.dk

God alkoholkultur

Shake-it.dk opfordrer til at udvise god alkoholkultur. God alkoholkultur vil sige at nyde alkohol i moderate mængder ved de lejligheder, der naturligt fremmer nydelsen: ved festlige lejligheder, i en afslappet stund, til et godt måltid o.l. God alkoholkultur betyder også respekt for dem, der af religiøse, kulturelle, helbredsmæssige eller andre årsager ikke indtager alkohol.

Hvis forbruget går ud over helbredet eller betyder, at man er til skade for sig selv eller andre, er der tale om et misbrug. Det gælder også, hvis tankerne om alkohol fylder så meget, at det er forstyrrende for ens sociale liv.

Vi anbefaler, at forældre er gode rollemodel for deres børn og omgås alkohol med fornuft.