Citrus Whisky Punch
(ca. 6-8 personer)
De fleste tænker rum eller vodka når de overvejer punch- og drinkbowler, men faktisk fungere whisky også rigtig godt i punch. Prøv denne friske og syrlige bowle med whisky.
Ingredienser:
- 24 cl Tullamore D.E.W. Whiskey
- 15 cl Friskpresset appelsinjuice
- 50 cl Afkølet te (grøn eller sort)
- 9 cl Friskpresset citronsaft
- 4 cl Rose’s Sugar Cane sirup (alm. sukker kan også benyttes her)
- 1 Håndfuld mynteblade
- 1 stk. Lime
Fremgangsmåde:
Find en bowle der kan rumme minimum 2 liter. Kog vandet separat og tilsæt teposerne. Lad teen køle helt af og smid derefter teposerne ud. Skær limen i skiver. Fyld bowlen halt op med is og tilsæt derefter alle ingredienser. Stil til sidst på køl i ca. 30 minutter. Inden servering røres der godt rundt for at sikre at alt er blandet samt mindst muligt bundfald. Drinken serveres i glas fyld helt op med is.
Det er meningen at dette er en “skarp” punch, hvor man fylder kopper/glas helt op med is. Der er typisk plads til 25 cl i et tomt glas, og ca. det halve med is i.