Citrus Whisky Punch Bowle

Citrus Whisky Punch

(ca. 6-8 personer)

De fleste tænker rum eller vodka når de overvejer punch- og drinkbowler, men faktisk fungere whisky også rigtig godt i punch. Prøv denne friske og syrlige bowle med whisky.

Ingredienser:

  • 24 cl Tullamore D.E.W. Whiskey
  • 15 cl Friskpresset appelsinjuice
  • 50 cl Afkølet te (grøn eller sort)
  • 9 cl Friskpresset citronsaft
  • 4 cl Shake It Mixer Sugar Cane sirup
  • 1 Håndfuld mynteblade
  • 1 stk. Lime

 

Fremgangsmåde:

Find en bowle der kan rumme minimum 2 liter. Kog vandet separat og tilsæt teposerne. Lad teen køle helt af og smid derefter teposerne ud. Skær limen i skiver. Fyld bowlen halt op med is og tilsæt derefter alle ingredienser. Stil til sidst på køl i ca. 30 minutter. Inden servering røres der godt rundt for at sikre at alt er blandet samt mindst muligt bundfald. Drinken serveres i glas fyld helt op med is.

Det er meningen at dette er en “skarp” punch,  hvor man fylder kopper/glas helt op med is. Der er typisk plads til 25 cl i et tomt glas, og ca. det halve med is i.

Gå til huskeliste