Brands

Rose’s Sugar Cane

Rose’s Sugar Cane Rose’s Sugar Cane er en færdig sukkerlage, der er perfekt…

Læs mere

Rose's Grenadine

Rose’s Grenadine Rose’s Grenadine har den høje kvalitet, som andre ty…

Læs mere

Rose's Apricot

Rose’s Apricot Rose’s Apricot er en smagsfuld cocktailmikser med en u…

Læs mere

Rose’s Blue Curaçao

Rose’s Blå curaçao (udtales [kura’zao]) Curaçao er den lille solskinsø i An…

Læs mere

Rose's Lime

Rose’s Lime er næsten en uundværlig ingrediens for bartenderen, når han skal lave en god drink eller cocktail. Rose’s-mikserne er kendt verden over for frisk smag, høj kvalitet og utallige anvendelsesmuligheder.

Læs mere

Rose’s Strawberry

Rose’s Strawberry Rose’s Strawberry er udviklet for at give velkendte…

Læs mere

Licor 43

Opdag smagen af Spanien Licor 43 eller Cuarenta Y Tres (”43” på spansk) er …

Læs mere

Villa Massa Limoncello

Villa Massa Limoncello

Læs mere

Aperol

Aperol er essensen af den italienske aperitifkultur, hvor man efter arbejde mødes med venner på barer og caféer, nyder lidt mad og lidt at drikke, inden man går hjem – dette er indbegrebet af ”La Dolce Vita” (Det søde liv), som italienerne er så kendte for. Den flotte, orange farve og den dejligt forfriskende bittersøde smag, der blandt andet stammer fra appelsiner, urter og rabarber, har gjort den til en favorit ikke blot blandt italienerne, men også danskerne har taget den til sig.

Læs mere

Campari

Campari er den italienske klassiker, som folket i støvlelandet har nydt gennem mere end 150 år. Den blev opfundet af Gaspare Campari, der sammensatte opskriften på den bittersøde aperitif. Gaspare Campari serverede sin Campari Bitter blandet med soda, og den blev hurtigt den mest fashionable drink blandt intellektuelle i Milano, hvor Gaspare Campari havde caféen Camparino. Campari, som har en alkoholvolumen på 25 %, blev oprindeligt skabt som en aperitif til at vække sanserne før et måltid, ofte i følgeskab med lækre italienske delikatesser som oliven, ost eller pizza, men i dag nydes Campari verden over både før, under og efter et måltid.

Læs mere

Cointreau

Cointreau er verdens førende og mest prisbelønnede appelsinlikør. Cointreau er hjørnestenen, når der skal laves gode cocktails. Cointreau har været en del af de originale opskrifter på kendte cocktails som White Lady, Sidecar, Margarita og Cosmopolitan. Den er i dag kendt som den originale triple sec og trods flere end 1.000 forsøg på efterligninger, er der ingen som Cointreau, der er produceret siden 1875.

Læs mere

Finsbury Dry Gin

Gin er en af de mest populære spiritusser i verden, og i Danmark er Finsbury Dry Gin den største gin i dagligvarehandlen. Den mere end 250 år gamle Finsbury Dry Gin er en traditionel London Dry Gin, og den fremstilles i London efter en hemmelig opskrift, der er baseret på enebær, eksotiske frugter og urter. Denne blanding giver Finsbury Dry Gin en afbalanceret og raffineret smag, hvis kvalitet gennem tiden er blevet belønnet med flere internationale priser.

Læs mere

Remy Martin XO Cognac

Farven på Rémy Martin XO er skinnende kobberfarvet og takket være lagringen i franske limousine egetræsfade er næsen domineret af vanilje efterfulgt af moden abrikos, bagt æble og en elegant note af blomster. Smagen er en perfekt harmoni af den faste karakter af moden frugt og diskrete noter af lakrids, hvilket giver en stor kompleksitet af elegant og kraftfuld aroma. Kroppen er afbalanceret, struktureret og i mange lag. Det sidste års lagring sker på små egetræsfade, der er over 20 år gamle, og det frembringer en rundhed og frugtige noter.

Læs mere

SKYY Vodka

SKYY Vodka er den første vodka, der er fremstillet på amerikansk korn og 100 % rent, filtreret vand. Til fremstillingen bliver der brugt en innovativ og patenteret 4-trins destilleringsmetode og en 3-trins filtreringsmetode. Den firedobbelte destillering på kolonnekedler fjerner alle urenheder og den tredobbelte filtrering sikrer en citrus- og krydderagtig aroma, der skaber en prisvindende, blød og sprød vodka. Uforandret gennem 20 år har SKYY Vodka bevist sin uforlignelighed som den reneste Ultra Premium Vodka.

Læs mere

D Argentum Aquavit

D Aquavit fra Den Ny Spritfabrik er aquavit af en helt særlig kaliber. Den fås i to varianter og begge er dildaquavitter. Hvor D Argentum (argentum er latinsk for sølv) er den reneste, klare og milde variant med elegante noter af frisk krondild, er D Aurum (aurum er latinsk for guld) den gyldne variant, der er egelagret, forkælende og moden, men stadig med elegante noter af frisk dild. Med D Aquavit er de danske snapsetraditioner blevet pudset af og opdateret, så de er i tråd med det moderne nordiske køkken og nutidens kvalitetsbevidste forbruger. Dermed er D Aqauvit det oplagte valg til det danske frokostbord uanset tid på året.

Læs mere

D Aurum Aquavit

D Aquavit fra Den Ny Spritfabrik er aquavit af en helt særlig kaliber. Den fås i to varianter og begge er dildaquavitter. Hvor D Argentum (argentum er latinsk for sølv) er den reneste, klare og milde variant med elegante noter af frisk krondild, er D Aurum (aurum er latinsk for guld) den gyldne variant, der er egelagret, forkælende og moden, men stadig med elegante noter af frisk dild. Med D Aquavit er de danske snapsetraditioner blevet pudset af og opdateret, så de er i tråd med det moderne nordiske køkken og nutidens kvalitetsbevidste forbruger. Dermed er D Aqauvit det oplagte valg til det danske frokostbord uanset tid på året.

Læs mere

Drambuie

Drambuies uforlignelige smag er resultatet af en infusion af en unik, lagret skotsk whisky med en hemmelig kombination af urter, krydderier og honning. Oprindelsen kan spores til en hemmelig opskrift, der blev kreeret til Bonnie Prince Charlie af den kongelige apoteker i det 18. århundrede. Af helbredsmæssige årsager bestod eliksiren af krydderier som fx nelliker og safran for at give den fyldige, gyldne farve. Det blev prinsens personlige drik og han indtog nogle dråber hver dag for styrke og vitalitet. Drambuie er stadig royal i fremtoning og udsøgt i smag.

Læs mere

Grant´s Whisky

Gran’ts Family Reserve er en blend mellem 20 % malt whisky og 80 % grain whisky. Den er en umiskendelig Speyside-whisky med maltnoter og aromaen er ren, men alligevel kompleks med en sød, frugtig kant af pære og sommerfrugter. Smagen er fast og vaniljens sødme balancerer med maltens skarphed. Afslutningen er lang og vedvarende med et diskret strejf af røg. Grant’s Family Reserve kan nydes ren, helst ved stuetemperatur, eller over svalende isterninger. Den er også god ved siden af kaffen og den er fortrinlig i en Grant’s & Coke.

Læs mere

Hansen Golden Rum

Hansen Golden Rum fremstilles af sukkerrør, og efter destilleringen lagres den på gamle egetræsfade. Her udvikler den særprægede og kraftige aroma sig til den harmoniske smag, som Hansen Golden Rum er kendt for. På grund af indholdet af sukker og andre næringsstoffer har Hansen Golden Rum en oplagt varmende og opfriskende egenskab.

Læs mere

Sierra Tequila Silver

Sierra Tequila Silver er de højst præmierede i deres klasse ved IWSC 2016, over bl.a. Jose Cuervo. Dette skyldes til dels brugen af højlandsagaver og at Sierra Tequila indeholder 85 % agavedestillat, hvor minimumskravet er 51 %. Den færdige Sierra Tequila Silver har en krystalklar farve, er udpræget ren i smagen med en mild og fin karakter. Sierra Tequila Silvers frugtrige, friske smag, domineres af lette noter af chili, grønne æbler og ung ananas. Med nuancer af peber er dette en ilter tequila.

Læs mere

Hendrick's Gin

En eksplosion i næsen og blød på tungen. Smagen er blød og meget velafbalanceret botanik. Ren og tør uden på nogen måde at være krympende. Kompleksiteten af aromaen kommer også til udtryk i smagen – citrus og enebær med en diskret, vedvarende afslutning af kølig, forfriskende agurk og rose. Det mest oplagte at bruge gin til er Gin & Tonic. Men mikser du sådan en med Hendrick’s Gin, så erstat citronskiven med en skive agurk. Det smager fantastisk og er et dejligt nyt twist til en meget klassisk drik.

Læs mere

Jägermeister

Et iskoldt shot. Sådan kender de fleste Jägermeister. Den berømte tyske bitter er blandt verdens mest succesrige spiritusmærker og indholdet i den ikoniske, firkantede flaske, der er fremstillet på basis af 56 forskellige urter, krydderier, blomster, rødder og frugter, er populær over hele verden. Udover at nyde Jägermeister som et iskoldt shot, så prøv den i drinks. Den egner sig rigtig godt til mange forskellige drinks, som er ret lette at lave. Prøv fx en Jäger Bomb med energidrik, en Brandbil med rød sodavand, en Jäger Soldat med Rose’s Lime og grøn sodavand eller en Bloody Jäger, som er en bitterversion af en Bloody Mary med tomatjuice.

Læs mere

Laurent-Perrier Champagne

Friskhed, lethed og elegance er kendetegnende for Laurent-Perriers champagner. Laurent-Perrier er i dag anerkendt som et af de førende champagnemærker i verden, og huset, der er familiejet, eksporterer deres champagner til mere end 160 lande verden over. Laurent-Perrier champagne er unik takket være husets kreative tilgang til vinproduktion samt den høje standard for konsistens og kvalitet.

Læs mere

Matusalem Gran Reserva Solera 15

Original cubansk rom siden 1872. Matusalem Gran Reserva Solera 15 er kendt som “the Cognac of Rums”. Denne rom er det perfekte valg, for dem der søger en exceptionel kvalitet og udsøgt smag.. Farven er dyb ravfarvet med rødlige toner og nuancer af okker. Aromaen er kompleks, raffineret og integreret med vedholdende noter af træ, der giver en intens og rig duft med toner af ristede nødder, karamel samt en forførende duft af vanilje, mørk farin, karamel, blommer og abrikoser.

Læs mere

Monkey Shoulder Whiskey

Monkey Shoulder har en blød og fyldig smag, der egner sig lige godt til at nydes med is eller som en del af en drink eller en frisk, frugtig cocktail. Den har så absolut fortjent sin placering på verdens bedste bartenderes hylder. Monkey Shoulders aroma har blomsternoter flettet sammen med appelsinskal og bløde, friske frugter som fersken og abrikos. Der er antydninger af honning og krydret eg pakket ind i en fyldig sødme af vanilje. Smagen er dejligt sød og med fyldig vanilje. Farin og cremet flødekaramel i balancerer med noter af eg og en antydning af krydderier som kanel og muskat. Afslutningen er exceptionel blød med en langvarig sødme.

Læs mere

Passoã

Passoa har en lys, saftig rød farve, som er intens og varm. Den har en kompleks og original blanding af aromatiske noter med en dominerende tone af passionsfrugt, behageligt forbundet med noter af røde bær og citrus. En intens og vedvarende aroma. Balancen af søde, syrlige og bitre smagsnuancer gør Passoa diskret og specielt forfriskende. Den er kraftigt frugtagtig og unik i sin smag. En af fordelene ved Passoa er de mange anvendelsesmuligheder. Prøv fx Passoa Fresh med tonic og friskpresset limesaft, Passoa Ginger med ginger ale og frisk limesaft, eller en Porn Start Martini.

Læs mere

Père Magloire Calvados

Kompleks bouquet og unik smag Kraftig aroma af æbleblomst, en lækker sprød …

Læs mere

Remy Martin Cognac VSOP

Farven på Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish er skinnende kobberfarvet og takket være lagringen i franske limousine egetræsfade er næsen domineret af vanilje efterfulgt af moden abrikos, bagt æble og en elegant note af blomster. Smagen er en perfekt harmoni af den faste karakter af moden frugt og diskrete noter af lakrids, hvilket giver en stor kompleksitet af elegant og kraftfuld aroma. Kroppen er afbalanceret, struktureret og i mange lag. Det sidste års lagring sker på små egetræsfade, der er over 20 år gamle, og det frembringer en rundhed og frugtige noter.

Læs mere

Tio Pepe Sherry

Tio Pepe Sherry

Læs mere

Tullamore D.E.W. Whiskey

Den metode, som Tullamore D.E.W. fremstilles efter giver en whiskey, der har en unik, dyb og afbalanceret blød smag. Aromaen er let, sødlig citrus og grønt æble kombineret med toner af vanilje. Smagen er først af frisk frugt, der udvikler sig til en let krydret smag fulgt af ristet træ, som udvikler sig til en delikat afslutning med en skøn sødmefuld smag af vanilje. Afslutningen er smøragtig blød med et strejf af marcipan sammen med vaniljen.

Læs mere

Wild Turkey Bourbon

Wild Turkey Bourbon er anderledes, for den er modsætningen til en one-size-passer-alle. Wild Turkey Bourbon er kraftig og krydret. Navnet fik Wild Turkey Bourbon i 1940, da en direktør fra destilleriet delte sin bourbon med kammeraterne på den årlige jagt, hvor de naturligvis var på jagt efter – Wild Turkeys (Vilde kalkuner).

Læs mere

Ruffino Prosecco

Ruffino Prosecco

Læs mere

Sierra Reposado Tequila

Sierra Tequila Reposado er en ædel, gylden, specielt blød og mild tequila, som lagrer min. 9 måneder på fade, hvor den opnår en varm farve. Reposadoen er mexicanernes foretrukne tequila. Den er frisk med en uimodståelig frugtighed og delikate noter af vanilje, karamel og urter. En meget særlig og kompleks tequila.

Læs mere

Mount Gay Rum

I 1650 grundlagde plantageejere, hvad der siden blev Mount Gay sukkerrørsplantage. I Mount Gay Rum er der især fire naturligt forekommende smagsnoter, der er fremtrædende; søde mandler, mokka, vanilje og banan. Dermed adskiller Mount Gay Rum sig ikke bare fra andre rommærker, det er også derfor, at Mount Gay Rums stil er kendetegnet ved aromaer, krop og karakter. Det er således ikke uden grund, at Mount Gay Rum i dag er et af de mest prisvindende rommærker.

Læs mere