Matusalem Rum

Matusalem Gran Reserva Solera 15 er kendt som “the Cognac of Rums”. Denne rom er det perfekte valg, for dem der søger exceptionel kvalitet og udsøgt smag. Kompleks med en fløjlsblød  og markant duft og smag. Matusalem Gran Reserva Solera 15 er en rom af højeste kvalitet og ideel til at at drikke rent eller on the rocks.

Dyb ravfarvet med rødlige toner og nuancer af okker. En kompleks, raffineret og integreret duft med vedholdende noter af  træ, der giver en intens og rig duft med toner af ristede nødder, karamel samt en forførende duft af vanilje, mørk farin, karamel, blommer og abrikoser. Meget behagelig smag med blød konsistens, kompleks og med en vedvarende  eftersmag med udtalte noter af egetræ samt tørrede tropiske frugter og en tør smag af fersken, nødder. Blød og intens fornemmelse af kakao med en elegant eftersmag af cognac.

Matusalem Gran Reserva Solera 15 har vundet et utal af priser bl.a. ved San Fransisco World Spirits Competition, International Rum Festival – Newfoundland samt ved Beverage Testing Institute.

Dette website bruger cookies.