Cointreau

En familie legende siden 1849.
Cointreau destilleriet åbnede i 1849 i Angers, Frankrig, grundlagt af to brødre: Adolphe og Edouard -Jean Cointreau. I dag er det den sjette generation, Alfred Cointreau, der driver familiens arv med den samme passion.

Den oprindelige hjerte klassiske cocktails.
Cointreau er det eneste mærke af Triple Sec nævnt i de ikoniske cocktail bøger. Cointreau er i de oprindelige opskrifter af verdens mest berømte cocktails: White Lady, Side Car, Margarita og Cosmopolitan for at nævne nogle få.

Verdens første Triple Sec.
I anden halvdel af det 19. århundrede, var Curaçao likører meget populære. Edouard Cointreau (søn af Edouard -Jean) fandt dem dog ikke fuldendte og alt for søde. Efter en lang søgen efter den perfekte appelsin likør, perfektionerede Edouard sin unikke opskrift i 1875: Cointreau, verdens første Triple Sec blev født! Mængden af ​​koncentrerede æteriske olier blev tredoblet ( "triple "). Sukkerindholdet blev sænket til en tørrere smag ( " sec" betyder "tør" ).

Den hemmelige opskrift er uændret siden. Det oprindelige navn " Triple Sec " blev endeligt fjernet fra etiketten i 1960: Cointreau stod ud og over den kategori, de havde skabt.

Dette website bruger cookies.